17χρονη νεκρή σε σκηνικό βίας τα Χριστούγεννα

επιμέλεια Σίσσυ Βωβού

Τραγικό γεγονός την επομένη των Χριστουγέννων, όπου 17χρονη κοπέλα διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και εξέπνευσε, μετά από χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια επανάληψη της τραγικής υπόθεσης της Ξάνθης, με το βιασμό και φόνο της Ζωής Δαλακλίδου, ακριβώς ένα χρόνο μετά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκε ότι είχε υπάρξει σεξουαλική επαφή παντός είδους, και εξετάζεται το ενδεχόμενο του βιασμού. Επίσης η αστυνομία θεωρεί ότι τα ναρκωτικά της χορηγήθηκαν αναγκαστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα, που ήταν από τα Γιάννενα και είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα για τις γιορτές, είχε γνωρίσει τους άνδρες που την μετέφεραν στο νοσοκομείο από το facebook, μετέβη στο σπίτι του ενός όπου της συνέβησαν τα παραπάνω.

Σύμφωνα με δική μας έρευνα, η αστυνομία και οι άλλες αρχές δεν χορηγούν τις σχετικές πληροφορίες, παρά τη σοβαρότητα του γεγονότος και παρά το ότι η κοπέλα πέθανε.

Οι δύο άνδρες έχουν συλληφθεί απ’ ότι μαθαίνουμε, αλλά είναι πολύ σοβαρό το ερώτημα αν θα κρατηθούν και ποιες κατηγορίες θα τους απαγγελθούν.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα περιστατικό έμφυλης βίας για το οποίο στο Φύλο Συκής θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε περισσότερο.