1ο Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία”

Οι “Γυναίκες στην Ογκολογία” είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, που ιδρύθηκε φέτος στα πλαίσια και με την υποστήριξη του ESMO και της ΕΟΠΕ, και με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για κοινά προβλήματα των γυναικών επαγγελματιών στην Ογκολογία, αλλά ταυτόχρονα και σαν ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.

 
Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνεται το 1ο Forum Γυναικών στην Ογκολογία, το οποίο σκοπό έχει να αποτελέσει μια γνωριμία και συζήτηση μεταξύ των γυναικών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της Ογκολογίας, αλλά συνάμα και μια ανοιχτή κοινωνική εκδήλωση “από τις γυναίκες στην ογκολογία προς τις γυναίκες με καρκίνο”, με χαρακτήρα ενημερωτικό, αλλά και φιλανθρωπικό.
 
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών θα εκπροσωπηθεί απο την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Ζωή Γραμματόγλου, η οποία θα συμμετέχει ως Σχολιάστρια στο Στρογγυλό Τραπέζι IV, “Εθελοντισμός στην Ογκολογία” και ώρα 16:30 – 18:00.
 
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή.
Με εκτίμηση,
Βάλια Γιαννακοπούλου
Γραμματεία Συλλόγου
www.womeninoncologyforum2014.com

 

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αθήνα.

ΓΛΩΣΣΑ: Επίσημη γλώσσα της Ημερίδας θα είναι η Ελληνική.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

Το δικαίωμα συμμετοχής για τους Σύνεδρους περιλαμβάνει:

• Παρακολούθηση των Επιστημονικών Συνεδριάσεων

• Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο

• Συνεδριακό Υλικό

• Διάλειμμα καφέ και γεύματος

• Δεξίωση Υποδοχής

• Πιστοποιητικό παρακολούθησης

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Η αίθουσα διεξαγωγής της Ημερίδας θα είναι εξοπλισμένη με data video projector για παρουσιάσεις μέσω Η/Υ. Το υλικό θα πρέπει να παραδίδεται μία τουλάχιστον ώρα πριν την συνεδρίαση στην ειδική γραμματεία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Για εγγραφές, Χορηγίες, Διαμονή, Διακίνηση & Κοινωνικές Εκδηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της Ημερίδας:

ERA E.Π.Ε., Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα

Τηλ: 2103634944, Fax: 2103631690, E-mail: info@era.gr, Web Site:www.era.gr

Η Γραμματεία θα λειτουργεί στο Συνεδριακό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της Ημερίδα