Το σεξ κάνει καλό και για την 79χρονη

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

Κόβεται το σεξ; 79χρονη πιάστηκε “στα πράσα” με τον 54χρονο εραστή της σε πάρκο, για να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά ότι “ο έρως χρόνια δεν κοιτά”.
Το ζευγάρι, που έκανε έρωτα σε πάρκο, κατέληξε στο δικαστήριο. Η κυρία ήταν μεγάλης ηλικίας, και ίσως τα εγγόνια της δεν την άφηναν να κάνει τέτοια ασυνήθιστα πράγματα στο σπίτι, έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στη φύση, με τον εραστή της.
Φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στη Βρετανία που υπέπεσε σε τέτοιο “παράπτωμα”, και παραπέμφθηκε να δικαστεί για προσβολή της δημόσιας αιδούς.
Το κάρφωμα προερχόταν από ζηλιάρηδες περαστικούς, που διέρχονταν από το πάρκο, κοντά σε πολυσύχναστο δρόμο, και όταν είδαν τη σκηνή κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία καθόλου δεν καθυστέρησε.
Στο δικαστήριο ο άνδρας ανέφερε ότι είχε φθάσει από το Μάντσεστερ την ίδια μέρα στο Λονδίνο, για να συναντήσει την κυρία. Οι δύο αναφέρθηκε ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ η κυρία ήταν στενοχωρημένη λόγω σοβαρού προβλήματος στην οικογένειά της.
Πάντως, και εδώ έχουμε ανισότητα στις ποινές, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή, ενώ ο άνδρας, παρά το ότι κρίθηκε ένοχος για το ίδιο αδίκημα, καταδικάστηκε μόνο σε δύο μήνες.
Φαίνεται το σοβαρό δικαστήριο του Λονδίνου δεν συγχώρεσε τη γυναίκα που επιμένει να κάνει “τρέλες” σε τόσο προχωρημένη ηλικία, και επανέλαβε με τις διαφορετικές αποφάσεις πόσο βαρύ είναι ένα τέτοιο παράπτωμα για μια γυναίκα, ενώ για τον άντρα, δεν πειράζει, άντρας είναι.
Σίγουρα η κυρία θα γραφτεί στο φεμινιστικό κίνημα, γιατί μόνον εκεί θα βρει συμπαραστάτριες και θα μπορεί χωρίς ενοχές να χαίρεται τη ζωή της.

Από: Dailymail