Ιωάννινα: συνελήφθη 25χρονος για δεκάδες επιθέσεις εναντίον γυναικών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα 25χρονος που είχε σπείρει τον τρόμο σε γυναίκες, τους τελευταίους μήνες στα Γιάννενα.

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία η οποία μετά από έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του δράστη.

Όπως διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εντόπιζε, κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός, τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν και τους επιτίθονταν.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: www.lifo.gr – 10-10-17