Περίπατος κατά των Διακρίσεων 2018

Walk Against Discrimination 2018 – Περίπατος Kατά των Διακρίσεων

Σήμερα, 21 Μαρτίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας ο καθιερωμένος “Περίπατος κατά των Διακρίσεων”, με σκοπό να ακουστεί ένα ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Φέτος, η οργανωτική επιτροπή του “Περιπάτου κατά των Διακρίσεων” επέλεξε ως επόμενο φορέα για το έπαθλο – σκυτάλη “Αντιρατσισμός – ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ”, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών για την δράση του υπέρ της ελευθερίας και κατά του ρατσισμού αλλά και την πρόσφατη νίκη του, με το νέο νόμο για την Ταυτότητα Φύλου. Η βράβευση καθιερώθηκε από το 2017 στη μνήμη του ακτιβιστή και ιδρυτή της οργάνωσης Praksis, Τζανέτου Αντύπα, όπου κάθε χρόνο βραβεύεται μία οργάνωση ή ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα θέματα του αντιρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συγχαρητήρια στο Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, αλλά και σε όσες και όσους μάχονται καθημερινά κατά των Διακρίσεων, του ρατσισμού και της αδικίας.

Ας βαδίσουμε μαζί, για έναν καλύτερο κόσμο!

 

 

 

 

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ