Άντρας χτυπα γυναίκα με σίδερο στο κεφάλι,περιστατικό βίας εις διπλούν

 

Γράφει η φίλη του Μωβ, Δ.Σ.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 14 Μαΐου στον περιβάλλοντα χώρο της μονοκατοικίας μου στο Ίλιον και ώρα 18:30 με 19:00, όταν δηλαδή τόλμησα να βγω, από το κλειστό μέχρι εκείνη τη στιγμή, σπίτι μου, στην αυλή μου και δυστυχώς είχα και την κακή ιδέα να δροσίσω τα φυτά μου που έδειχναν να διψούν. Μαζί μου ήταν και οι συγκάτοικοι μου, τα δύο μου Γκριφόν.

Ξαφνικά ενώ πότιζα, ένας άντρας ο Σ.Κ. από το μπαλκόνι του, που συνορεύει με την είσοδο μου, σκύβει και με ένα μακρύ αντικείμενο σαν βέργα άκαμπτη τρομοκρατεί τα σκυλιά που φοβισμένα έτρεξαν στο σπίτι. (Βέβαια και στο παρελθόν είχαν συμβεί ανάλογα περιστατικά όπου τα σκυλιά είχαν υποστεί βία με πέτρες, ξύλα ακόμα και με ακουαφόρτε. Οι διαμαρτυρίες μου ακόμη και με μάρτυρα στην αστυνομία απέβησαν άκαρπες αφού στο Α.Τ. είχαν δηλώσει αναρμόδιοι. Από τοτε ξεκινά ένα μαρτύριο. Οι απειλές για φόλιασμα των σκυλιών και οι βιαιοπραγίες εναντίον τους ήταν συχνότατες ενώ οι προσβολές και οι βρισιές κατά της τιμής και της υπόληψης μου και σε ότι εγώ αγαπώ ήταν συνεχείς και τον τελευταίο χρόνο οι απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας ήταν η εξέληξη). Εγώ ατρόμητη, έμεινα να ποτίζω ώσπου έφτασα στο ίδιο σημείο.

Αμέσως δέχομαι λεκτική επίθεση: « Μωρή καριόλα άμα ξαναδώ εσένα και τα σκυλιά σου εδώ θα τους ρίξω φόλα, να εδώ την έχω», και μου δείχνει κάτι, «καριόλα θα σε σακατέψω, θα σου τη στήσω βράδυ και θα σε στείλω στο νοσοκομείο αγνώριστη παλιοψώλα».

Εγώ όμως αντί να φύγω τρέχοντας, όπως επιθυμούσε ο Σ.Κ. περήφανος διασώστης σε υγειονομική υπηρεσία και όριζε σαν άντρας, έμεινα στην αυλή μου και πότιζα τα λουλούδια μου. Αυτός φανερά ασυγκράτητος πήρε εκείνο το μακρύ αντικείμενο σαν βέργα, που δεν ήταν άλλο από το σιδερένιο μακρύ μοχλό που ανεβοκατεβάζουν τις τέντες και άρχισε να με χτυπά με αυτό στο κεφάλι, ζαλίστηκα, άρχισα να φωνάζω Βοήθεια, και τότε ο Σ.Κ. μπήκε μέσα στο σπίτι του τρέχοντας παίρνοντας όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία μαζί του. 

Όπως ένας τραμπούκος είναι σε όλους τους τρόπους του τραμπούκος, έτσι και αυτός που χτυπάει και βασανίζει τα ζώα χρησιμοποιεί  τον ίδιο τρόπο να τρομοκρατήσει μια γυναίκα μόνη.

Και εγώ που νόμιζα πως αλλιώς είναι οι άντρες…

Δ.Σ.