Διεθνή: Άντρας σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τις δύο του κόρες στις ΗΠΑ

Ένα ακόμα περιστατικό γυναικοκτονίας και παιδοκτονίας,αδιανόητης φρικαλεότητας. Δυστυχώς, ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά, διεθνώς, αλλά και στη χώρα μας. Το συγκεκριμένο συμβάν προκαλεί ιδιαίτερη ανατριχίλα, μιας και ο σύζυγος-πατέρας-δράστης, εμφανιζόταν στα κανάλια δήθεν αναζητώντας τη χαμένη του οικογένεια,με αξιοσημείωτη πειθώ και ψυχραιμία. (Ι.Κ.)

Επιμελείται η Ιρέν Κόντου

Άνδρας κατηγορείται πως σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο 33χρονος Κρις Γουότς κατηγορείται πως σκότωσε τα 3 μέλη της οικογένειάς του, αφότου ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως ήθελε να χωρίσουν.

Ο δράστης παραπέμπεται στο δικαστήριο την Τρίτη. Όπως δήλωσε στις αμερικανικές εισαγγελικές αρχές, ήταν εν βρασμώ ψυχής όταν διέπραξε τις δολοφονίες.

Η σύζυγός του βρέθηκε θαμμένη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη κοντά σε δεξαμενές πετρελαίου όπου εργαζόταν ο δράστης.    Λίγο δίπλα, μέσα σε δεξαμενές πετρελαίου, βρέθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων κοριτσιών.

Happy Valentines Day!

A post shared by Thrive Healthy Fit Mom (@shanannwatts) on

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, ο δράστης φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και τις δύο του κόρες.

Ένας φίλος της συζύγου του άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν δεν εμφανίστηκε σε ένα ραντεβού που είχαν προγραμματίσει.

Ο Κρις Γουότς όλο το προηγούμενο διάστημα έδινε συνεντεύξεις, ζητώντας από το κοινό να βοηθήσει να βρεθούν τα τρία μέλη της οικογένειάς του.

«Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλείς. Θέλω να γυρίσουν πίσω στο σπίτι μας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο άνδρας.

«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου… Τα χαμόγελά τους έδιναν φως στη ζωή μου», είχε προσθέσει.

Οι φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν συντετριμμένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η σύζυγος η οποία διένυε την 15η βδομάδα της εγκυμοσύνης της, ανέβαζε φωτογραφίες της οικογένειας στα social media, περιγράφοντας τον άνδρα της ως «τον καλύτερο σύζυγο που θα μπορούσε να έχει» και «έναν καταπληκτικό πατέρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ η κ. Γουότς είχε υποψιαστεί ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Τα κίνητρά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά. Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι είχε καυγαδίσει με τη γυναίκα του πριν από την εξαφάνισή της. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι επέστρεψε στο άδειο σπίτι και ανησυχούσε για το πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα παιδιά του. «Είχα όλα τα φώτα ανοιχτά. Ήλπιζα ότι θα έρθουν τρέχοντας τα παιδιά στην πόρτα και θα με αγκαλιάσουν».

Chrisopher Watts, 33, arrested on suspicion of murdering his pregnant wife and two young daughters, in Frederick, Colorado, U.S., is shown in this handout photo provided August 16, 2018. Weld County Sheriff’s Office/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY

Ο Κρις Γουάτς κατηγορείται για τρεις φόνους σε πρώτο βαθμό και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.

Με πληροφορίες από BBC, lifo.gr, reader.gr, antenna.gr, tanea.gr, kathimerini.gr, Fox News