2ο Φεμινιστικό κάμπινγκ του Μωβ , 7-9 Σεπτεμβρίου

2o Φεμινιστικό κάμπινγκ του Μωβ στο Σχίνο, Δήμου Λουτρακίου Νομού Κορινθίας, από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο ωραίο Camping Alkyoni, στο οποίο κάναμε την κατασκήνωσή μας και πέρυσι.

Δυστυχώς φέτος αντιμετωπίσαμε κάποια έκτακτα προβλήματα και αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε για του χρόνου το προγραμματισμένο μας κάμπινγκ για την Επίδαυρο, για το οποίο είχαμε ετοιμάσει ωραίο πολιτιστικό πρόγραμμα και αξιόλογες ομιλίες.

Βασικός μας στόχος η ξεκούραση, σπορ, κολύμπι, βραδιές στο ωραίο εστιατόριο με εξαιρετική θέα και στο μπαράκι. Φυσικά, θα έχουμε τις συζητήσεις μας κατά τις οποίες θα ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες, προτάσεις. Και φυσικά θα έχουμε προβολές, όπως φαίνεται παρακάτω.

 

Το πρόγραμμα των συζητήσεων

  • Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου: 7.00 μ.μ. Η βία κατά των γυναικών και η στήριξη γυναικών που αμύνθηκαν. Θα μιλήσουν γυναίκες που έχουν συμμετάσχει στην αλληλεγγύη αυτών των γυναικών. Θα ακολουθήσει προβολή σχετικής ταινίας.
  • Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου: 7.00 μ.μ.: 50 χρόνια μετά το Μάη του 1968: Η επίδρασή του στη δημιουργία του σύγχρονου φεμινιστικού κινήματος διεθνώς. Ομιλήτριες Σόνια Μητραλιά και Γεωργία Πετράκη. Ακολουθεί συζήτηση και προβολή σχετικής ταινίας. Το βράδι πάρτι στην ωραία παραλία.
  • Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου: Πρωί: 11 π.μ. Γυναίκες μονογονείς: Κοινωνικά και νομικά προβλήματα που απαιτούν αντιμετώπιση. Ομιλήτριες: Αναστασία Γκολιομύτη, λογίστρια-φοροτεχνικός,  Άννα Κοντοθανάση, νομικός. 3.00 μ.μ.Οι μετανάστριες και πρόσφυγες στη σημερινή Ελλάδα. Ομιλήτριες από την Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών της Αφρικής και το Μωβ.

Για τη διαμονή

Το κάμπινγκ διαθέτει χώρο για σκηνές, προσφέρει δικές του σκηνές με στρώμα και ηλεκτρικό φως, επίσης διαθέτει για ενοικίαση τροχόσπιτα και οικίσκους-Studio. Για τα δύο τελευταία απαιτείται γρήγορο κλείσιμο.

Τιμοκατάλογος για τις ημέρες 7-9 Σεπτεμβρίου. Τις τιμές που αναφέρουμε θα τις υπολογίσετε επί δύο διανυκτερεύσεις, εκτός από όσους και όσες θέλουν να διαμείνουν περισσότερο, οπότε θα υπολογίσουν ανάλογα.
Όπως φαίνεται από τις κατωτέρω τιμές, θα υπολογίσουμε τιμή σκηνής συν τιμή ατόμου. Το ανάλογο ισχύει για τα τροχόσπιτα.

Διανυκτέρευση ενηλίκου: 5.40
Διανυκτέρευση παιδιού: 3.30
Αυτοκίνητο: 3.30
Μικρή σκηνή: 6.50
Μεγάλη σκηνή: 9.00
Ενοικίαση Studio: 45.00
Μοτοσικλέτα: 2.20
Ηλεκτρικό ρεύμα: 3.80
Τιμή διημέρευσης Σάββατο-Κυριακή: 3.00
Τιμή διημέρευσης παιδιού: 1.50
Ενοικίαση σκηνής IGLOO 2-3 ατόμων: 13.00
Τροχόσπιτο: 18-30 ευρώ ημερησίως (συν 5.40 το άτομο, από δύο έως 4 άτομα)

Ο πλήρης τιμοκατάλογος εδώ:  http://www.campingalkioni.gr/timokatalogos.pdf

Ο ιστότοπος του κάμπινγκ: https://www.campingalkioni.gr/el/

Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο του Μωβ: 6971880268 – επίσης στο fb του Μωβ