“Αγώνας ζωής” για την μικρή Σπυριδούλα που χρειάζεται την βοήθεια όλων

Η συγκλονιστική έκκληση, μέσω του ΑΝΤ1, της μητέρας του κοριτσιού, που πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Εκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της μικρής Σπυριδούλας, η οποία πρέπει να κάνει θεραπεία στο εξωτερικό, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η μητέρα του κορτσιού, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μιλώντας μέσω ενός κειμένου άλλης μητέρας με παιδί που νοσεί εξίσου βαριά, ζήτησε την στήριξη του αγώνα ζωής που δίνει το 10χρονο σημερα κορίτσι, ο αδελός του οποίου “εφυγε” προν απο λίγο καιρό “χτυπημένος απο καρκίνο.

Σε σελίδα στο Facebook, με τίτλο Help Spyridoula, την οποία χειρίζεται η οικογένεια του κοριτσιού, αναφέρεται “η δεκάχρονη Σπυριδούλα μας, έχει διαγνωσθεί με οστεοσάρκωμα αριστερού άνω μηριαίου με βιοψία που έγινε στις 10/07/15. Έκτοτε υποβλήθηκε σε μια σειρά χημειοθεραπειών στην Ελλάδα, στο Παιδοογκολογικό νοσοκομείο Αγία Σοφία και χειρουργικά στην Γερμανία, στο νοσοκομείο UKM Munster, καθώς το χειρουργείο δεν γινόταν στην χωρά μας.

Τρία χρόνια μετά, η Σπυριδούλα συνεχίζει τον αγώνα της και πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Γερμανία για μια σειρά επεμβάσεων. Οι γονείς κάνουμε έκκληση για βοήθεια, καθώς το κόστος των επεμβάσεων είναι δυσβάσταχτο. Από τον Οκτώβρη του 2018 έως τον Οκτώβρη του 2019 θα πρέπει να πραγματοποιηθούν τρεις επεμβάσεις.

help Σπυριδούλα - facebook

Τα χρήματα πρέπει να συγκεντρωθούν άμεσα, ώστε η μικρή να μεταβεί το συντομότερο δυνατόν στη Γερμανία.

Μπορείτε να βοηθήσετε καταθέτοντας στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με δικαιούχο τη ΜΑΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ: ETE 835/001780-96 (ΙΒΑΝ: GR6001108350000083500178096).

Τηλ. επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία: 6982775004“.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 στο παρακάτω λινκ: http://www.ant1news.gr/news/Society/article/514308/agonas-zois-gia-tin-mikri-spyridoyla-poy-xreiazetai-tin-boitheia-olon-binteo-