To ΜΩΒ – Ετήσια γενική συνέλευση 9-11-2018

ΤΟ ΜΩΒ
Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Καλούνται τα μέλη του σωματείου ΤΟ ΜΩΒ σε τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή,  στις 6 μ.μ., στο φιλόξενο χώρο στέγασης προσφύγων CITY PLAZA, Αχαρνών 78, Στενάκι Κατριβάνου 1, Αθήνα 104 34. Πολύ κοντά στη στάση ΗΣΑΠ του τρένου, Βικτόρια. Σύμφωνα με το καταστατικό, η συνέλευση δεν είναι εκλογική.
Θέματα της συνέλευσης:
♦ Εκλογή προέδρου της συνέλευσης και γραμματέα της συνέλευσης, από τα παρευρισκόμενα μέλη.
♦ Απολογισμός του ΔΣ για το χρόνο που πέρασε – Πρόεδρος του σωματείου
♦ Οικονομικός απολογισμός έτους – Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής
♦ Οικονομικός προϋπολογισμός για το επόμενο έτος – Ταμίας
♦ Προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο έτος
Θα ακολουθήσει γενική συζήτηση για τον απολογισμό και τις εξελίξεις στο φεμινιστικό κίνημα, ιδιαίτερα μετά τις μεγαλειώδεις απεργίες της 8 Μάρτη και την άνοδο του φεμινιστικού κινήματος.
Άλλα θέματα μπορούν να προταθούν για τη συνέλευση μέχρι τις 3-11-18, με μέιλ προς το Μωβ με σκοπό να ενταχθούν στην πρόσκληση. Επίσης στην αρχή της συνέλευσης μπορούν να προταθούν άλλα θέματα από τα μέλη, ώστε να προγραμματιστούν για τη συζήτηση.
Θα ακολουθήσει φανερή ψηφοφορία για τον Διοικητικό απολογισμό, τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό.
Η συνέλευση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τις φίλες του Μωβ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης. Όσες θέλουν να εγγραφούν νέα μέλη και να έχουν δικαίωμα ψήφου, πρέπει να το ζητήσουν μέχρι τις 3-11.
Αθήνα, 2 Οκτωβρίου  2018
Η πρόεδρος Σίσσυ Βωβού
Η Αντιπρόεδρος  Αναστασία Γκολιομύτη