Εκατομμυριούχος έσπασε στο ξύλο τη φίλη του

…για μια φωτογραφία στο Instagram

Η 22χρονη κοπέλα, προπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον 25χρονο βαθύπλουτο φίλο της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, περνώντας το δικό της μήνυμα τόσο στις γυναίκες που υποφέρουν ανάλογα, όσο και στους “άνδρες” με βαρύ χέρι…

Το προφίλ της Melissa Gentz στο Instagram δεν θυμίζει σε τίποτα τα παλιά. Οι φωτογραφίες που η 22χρονη καλλονή και φοιτήτρια βιολογίας πόζαρε όλο χάρη, νάζι και σέξι διάθεση, έδωσαν τη θέση της σε μια πιο ωμή πραγματικότητα. Μία που η νεαρή γυναίκα είναι σχεδόν άβαφη, με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες και γρατζουνιές σε όλο της το πρόσωπο.

Υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή δεν είναι άλλος από τον πρώην φίλο της, τον 25χρονο Eric Bretz, γόνο οικογένειας ιδιοκτητών των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων τροφίμων στη Βραζιλία, που θεωρείται από τις πλουσιότερες της μεγάλης αυτής χώρας.

Η αφορμή δεν ήταν άλλη παρά μία φωτογραφία της Melissa στο lnstagram την οποία ο Eric θεώρησε υπερβολικά προκλητική και σέξι. Της ζήτησε να τη σβήσει. Εκείνη αρνήθηκε (λεπτομέρεια: ήταν μαζί μόλις δύο μήνες). Προσπάθησε να της πάρει το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια. Εκείνη αντιστάθηκε. Την πέταξε στο πάτωμα. Την έπιασε από τα μαλλιά. Τη γρονθοκόπησε. Την κλώτσησε στο πρόσωπο. Προσπάθησε να την στραγγαλίσει… Όλα αυτά πολλές φορές και για ώρα.

Η Melissa όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το Instagram αλλά βρήκε το κουράγιο να δείξει τώρα μια άλλη, πιο αληθινή εικόνα του εαυτού της. Μπορεί εκ πρώτης όψεως οι αναρτήσεις της να σοκάρουν με την ωμότητα της εικόνας, όμως δίνουν τροφή για σκέψη και προβληματισμό και δύναμη σε όσες γυναίκες βιώνουν αντίστοιχα δράματα.

Η ίδια τώρα δηλώνει πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη από ποτέ. Ο πρώην φίλος της συνελήφθη το ίδιο βράδυ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ. Το μοιραίο βράδυ, εκτός από το αλκοόλ που κατανάλωσαν στην έξοδό τους φαίνεται πως είχε πάρει και χάπια. Μικρή σημασία έχει, την ιστορία του θα την πει στο δικαστήριο….

Όπως συμβουλεύει η πανέμορφη Melissa όμως “Ένας άνδρας που σου φέρεται έτσι, δε σε σέβεται και δε σε βλέπει ως ανθρώπινο ον. Δε θα αλλάξει. Βάλε τον εαυτό σου πρώτο, πριν να είναι πολύ αργά”.

ΠΗΓΗ: news247 10 Οκτωβρίου 2018