Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Μωβ στις 11 Ιανουαρίου

Όπως κάθε χρόνο, και φέτος θα κάνουμε μια εορταστική εκδήλωση για το νέο χρόνο, με μουσική και ποτάκια, που θα την συνδυάσουμε με συζήτηση για το εφιαλτικά επίκαιρο θέμα της βίας κατά των γυναικών και τον προγραμματισμό μας για σχετικές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα. Στον ωραίο εναλλακτικό χώρο του Ρομάντζου, στην Ομόνοια, Αναξαγόρα 3-5. Καλούμε όλες τις φίλες του Μωβ να έρθουν στην εκδήλωση, να γλεντήσουμε και να κουβεντιάσουμε. Έχουμε καλέσει και ομάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Επίσης κάθε χρόνο, από το 2014, κάνουμε εορταστική εκδήλωση με πίτα στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών γυναικών στην Πέτρου Ράλλη (αρχικά το κέντρο κράτησης ήταν στο Ελληνικό), που συνοδεύεται από μικρό δωράκι με είδη προσωπικής υγιεινής και τηλεκάρτες. Συσκευασίες για ατομικό σακουλάκι, μικρές ή μεσαίες. Η γιορτή αυτή θα γίνει Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Η φωτογραφία από την περσινή σχετική εκδήλσωση στην Πέτρου Ράλλη. Άλλες φωτογραφίες, με τις κρατούμενες, δεν μας επιτρέπεται να πάρουμε.

Κρατήστε την ημερομηνία 11 Ιανουαρίου, και σκεφτείτε να φέρετε είδη για τις κρατούμενες (προσοχή, όχι γυάλινες συσκευασίες):
Σαμπουάν
Σαπούνια-μωρομάντιλα
Σερβιέτες
Καλτσόν-εσώρουχα (καινούρια)
Σκουφάκια
Γάντια-μικρές πετσετούλες

Τηλεκάρτες των 4 ευρώ για σταθερό τηλέφωνα (τις βρίσκουμε μόνο σε κάποια περίπτερα)

Όποια δεν μπορέσει να έλθει στην εκδήλωσή μας, μπορεί να αφήσει τα είδη της ανθρωπιστικής βοήθειας στο συνεργατικο μπαράκι Beaver, Οδός Μεγάλου Βασιλείου 46Α, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς. Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι του Κεραμεικού. Το Beaver είναι ανοιχτό από τη 1.30 το μεσημέρι έως τη 1.30 τα ξημερώματα, κάθε μέρα.

Το Μωβ