ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ- Η ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ 3ΧΡΟΝΗΣ

 

Γράφει ο Γιώργος Διπλός

Aλιεύει η Βέρα Σιατερλή

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019. Σήμερα η τρίχρονη Γεωργία-Ταξιαρχούλα αλλάζει περιβάλλον.

Από τις φυλακές της Θήβας που ζει από έξι μηνών μαζί με την καταδικασμένη μητέρα της-μωρά σε φυλακή- μεταφέρεται σε ίδρυμα.

Αυτό γίνεται γιατί ένα δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει διακοπή ποινής στη μητέρα, δηλαδή ουσιαστικά αναστολή ποινής μέχρι το εφετείο, παρόλο που υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Γνωστή διαμονή, επιστολή εργοδότη ότι θα την προσλάβει αν γινόταν δεκτή η διακοπή ποινής, καμία περίπτωση τέλεσης του αδικήματος για το οποίο καταδικάστηκε, μαρτυρίες ομάδας ενεργών πολιτών ότι θα την βοηθήσουν και φυσικά σοβαρή βλάβη στην οικογένεια.

Σήμερα η μικρή Ταξιαρχούλα θα αποχωριστεί την μητέρα της με την οποία ζούσε 24 ώρες το 24ωρο για να βγεί στον έξω κόσμο που δεν έχει ξαναδεί….. και να τον γνωρίσει μέσα από το ίδρυμα.

Η μικρή αυτή, όπως και η μητέρα της, είχαν την ατυχία να γεννηθούν Ρομά και δεν είναι Γεωργιάδης, Μαρτίνης, καταχραστές δημοσίου χρήματος, Γεωργόπουλοι, δεν είχαν την Ενέργκα να κλέβουν τον ΕΝΦΙΑ για να δικαιούνται αυτονοήτως ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

Θα συνεχίσουν να τραβούν τον Γολγοθά τους προς δόξα της ανελέητης για τους φτωχούς και αποκλεισμένους ελληνικής δικαιοσύνης.

Σιχάθηκα

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com

Σήμερα μάθαμε ότι ένα 8μηνο μωράκι οδεύει για τις φυλακές της Θήβας, επειδή η μητέρα του καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, για το φόνο που έγινε σε αυτοάμυνα τον Ιούνιο του 2016 στην Κόρινθο, όταν εκείνη βρισκόταν στη σκηνή του εγκλήματος χωρίς να κάνει το φόνο, και ήταν 16,5 χρόνων. Άρα, έχουμε και ΑΝΩΤΕΡΑ.-Σ.Β.