Το πλαστικό κρεοπωλείο του έρωτα στην Κίνα

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Άλλη μια εκπαίδευση σεξισμού, και συχνά με ανήλικες όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά τους, γυναίκες πλαστικά ρομπότ. Από 2.250 δολάρια και συχνά αρκετά λιγότερο, ο κάθε φαλλοκράτης μπορεί να έχει μια γυναίκα αντικείμενο, αντί να χρησιμοποιεί τις πραγματικές γυναίκες ως αντικείμενα. Κατάντημα, προέκταση της πορνογραφίας, ξεπεσμός των ανθρωπίνων σχέσεων, ή όλα αυτά μαζί; Σ.Β.

Οι δουλειές πάνε ρολόι. Στη Γκουανγκντόνγκ της Κίνας οι εργάτες της φίρμας WM Doll κατασκευάζουν σεξορομπότ. Το χρώμα του σώματος, το σχήμα των ματιών των προϊόντων δεν μοιάζουν με τα δικά τους. Η αγορά έχει προτίμηση στη φυλή Caucasian.

Η γραμμή παραγωγής έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Όπως με τα αθλητικά παπούτσια, όπου οι αγοραστές συχνά έχουν δικαίωμα πάνω στα χρώματα που τα επιθυμούν, έτσι και εδώ οι πελάτες έχουν δικαίωμα να παραγγείλουν χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών της κούκλας που επιθυμούν.

Μέσα από ενσωματωμένα ηχεία οι κούκλες μπορούν να συμμετέχουν σε απλούς διαλόγους. Τα χείλη και τα άκρα τους κουνιούνται “απαντώντας” σε προγραμματισμένους ερεθισμούς.

Τα κορμιά των προϊόντων θυμίζουν κάτι από κρεοπωλείο πλαστικών.
Υπάρχουν πολλοί άνδρες που μετρίασαν την κοινωνική τους ζωή στον πραγματικό κόσμο εξαιτίας προϊόντων που “αναπαριστούν” κομμάτια της πραγματικής ζωής.

Το σεξ είναι μια καλή επένδυση.

πηγή: https://www.mirror.co.uk