Νέα υπόθεση παιδεραστίας

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

Υπόθεση παιδεραστίας στη Φθιώτιδα καταγγέλθηκε από γονείς 11χρονης μικρούλας, και ο κατηγορούμενος, 71χρονος δικηγόρος Αθηνών ο οποίος διατηρούσε εξοχικό σπίτι στην περιοχή, ήδη έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις.

Το κοριτσάκι ήταν θύμα των πράξεων που έκλεψαν την αθωότητά της, από τα 8 της χρόνια, δηλαδή για τρία ολόκληρα χρόνια, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ψυχική και σωματική της υγεία, για το μέλλον.

Ο πατέρας του κοριτσιού δούλευε στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος κατάφερνε με υποσχέσεις και δώρα να απομονώνει το κοριτσάκι και να το βιάζει. Η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε τη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ η αρχική υποψία για τους γονείς κινήθηκε από σημειώματα της μικρούλας που βρήκαν.

Ευελπιστούμε στη δίκαια και αυστηρή τιμωρία του, γιατί αυτή η μορφή της βίας κατά των γυναικών και μάλιστα ο βιασμός ανήλικης, είναι από τις ειδεχθέστερες πράξεις. Και δυστυχώς αρκετά συχνή, όπως δείχνουν και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε συνέδριο που διοργάνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εκεί αναφέρθηκε ότι στην Ελλάδα 1 στα 6 παιδιά θα δεχθεί κάποια μορφή σεξουαλικής βίας στη ζωή του, 1 στα 13 παιδιά θα έχει και σωματική επαφή με τους δράστες και 1 στα 30 θα έχει μια εμπειρία βιασμού ή απόπειρας βιασμού. Σχετικό δημοσίευμα:  http://newpost.gr/ellada/5c77ee2341fcab345a255705/poy-1-sta-5-paidia-peftei-thyma-kapoias-morfis-sexoyalikis-vias