Ρόδος: χρόνια ασέλγεια καθηγητή εναντίον 14χρονης μαθήτριάς του

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Ο εκπαιδευτικός την περίμενε μεθυσμένος έξω από το σπίτι της και διαπληκτίστηκε με τον πατέρα της

Μια ιδιαίτερη υπόθεση απασχολεί από το Σάββατο το πρωί το AT Aρχαγγέλου στη Ρόδο. Ειδικότερα, 53χρονος καθηγητής προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να ανέμενε έξω από το σπίτι της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του, υπήκοο Αλβανίας.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, την υπόθεση ανέλαβε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr 1-12-19

Ελπίζουμε η εισαγγελία να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη, όχι μόνο για διατάραξη οικιακής ειρήνης, αλλά για ασέλγεια ή και βιασμό εναντίον ανήλικης. Ο νόμος υπάρχει.Σ.Β.