Γυναικεία παρέμβαση #15 “Covid-19: η πανδημία τον 21ο αιώνα.”

 

Σάββατο 16-5-2020 στις 9.00 π.μ. « Γυναικεία Παρέμβαση »ΕΡΤopen 106,7 fmΓυναικεία παρέμβαση #15“ Covid-19: η πανδημία τον 21ο αιώνα.”Συζήτηση με : Μαρία Ταμιωλάκη, παιδίατρος – εντατικολόγος τέως διευθύντρια ΕΣΥ ΜΕΘ παίδων . Αλεξάνδρα Μακρή , μαιευτήρας – γυναικολόγος επιστημονική συνεργάτης ΙΑΣΩ. Άννα Ρίτσατάκη , τέως επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πολιτική Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στις Βρυξέλλες , Πολιτικό Συμβούλιο Πρασίνων . « Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με την πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα, που για πολλούς επιστήμονες θα είναι ο αιώνας των επαναλαμβανόμενων πανδημιών.Το μοντέλο οικονομίας που ευνοεί τα κέρδη και περιθωριοποιεί τον άνθρωπο, μπήκε σε δοκιμασία και αμφισβήτηση. Τώρα πρέπει να υποστηριχθεί το δημόσιο απέναντι στο ιδιωτικό, το Εμείς απέναντι στο Εγώ».#ERTopen #ΓυναικείαΠαρέμβαση #Covid_19#ΔημόσιαΥγεία

Gepostet von Πηνελόπη Πετροπούλου Penelope Petropoulou am Sonntag, 17. Mai 2020

Σάββατο 16-5-2020 στις 9.00 π.μ.
« Γυναικεία Παρέμβαση »ΕΡΤopen 106,7 fm

Γυναικεία παρέμβαση #15
“ Covid-19: η πανδημία τον 21ο αιώνα.”

Συζήτηση με : Μαρία Ταμιωλάκη, παιδίατρος – εντατικολόγος τέως διευθύντρια ΕΣΥ ΜΕΘ παίδων .

Αλεξάνδρα Μακρή , μαιευτήρας – γυναικολόγος επιστημονική συνεργάτης ΙΑΣΩ.

Άννα Ρίτσατάκη , τέως επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πολιτική Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στις Βρυξέλλες , Πολιτικό Συμβούλιο Πρασίνων .

« Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με την πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα, που για πολλούς επιστήμονες θα είναι ο αιώνας των επαναλαμβανόμενων πανδημιών.
Το μοντέλο οικονομίας που ευνοεί τα κέρδη και περιθωριοποιεί τον άνθρωπο, μπήκε σε δοκιμασία και αμφισβήτηση. Τώρα πρέπει να υποστηριχθεί το δημόσιο απέναντι στο ιδιωτικό, το Εμείς απέναντι στο Εγώ».

#ERTopen #ΓυναικείαΠαρέμβαση #Covid_19
#ΔημόσιαΥγεία