Μα τα παίρνουν οι δημοσιογράφοι από την κυβέρνηση, και ειδικά οι γυναίκες;

Παρουσιάζει η Σίσσυ Βωβού

Σποτάκι με την κακιά, την αχόρταγη και την αδίστακτη δημοσιογράφο είδαμε αυτές τις ημέρες, σε μια συμβολική προσπάθεια κόμματος να χτυπήσει τους δημοσιογράφους που πουλιούνται στην κυβέρνηση για να τα κονομήσουν. Και όσο περισσότερο εκθειάζει την κυβέρνηση η κυρία, τόσο περισσότερο χρήμα πέφτει από τους ουρανούς. Το σποτάκι λοιπόν, σκοπό έχει να ξυπνήσει την κοινωνία μπροστά στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και τη διαπλοκή ΜΜΕ με κυβερνητική εξουσία. Ότι επιλέχθηκε γυναίκα για να συμβολοποιήσει αυτό το κακό, ή τυχαίο είναι, ή τυχαίο δεν είναι, και απλώς προέρχεται από την εποχή της Εύας και του μήλου, όπως έγινε πρόσφατα και με το σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας που παρουσίαζε ο ηθοποιός κ. Λούλης.

Και μάλιστα στο τέλος ξεπλένεται η πρωταγωνίστρια, με μια βαθυστόχαστη δήλωση. “Τον καιρό που οι ειδήσεις αγοράζονται, μην καταπίνεις τον Μωϋσή αμάσσητο”.

Ήταν όμως, μια φορά κι έναν καιρό, κάτι χιλιάδες δημοσιογραφίτσες, μεγάλες και μικρούλες, που τρέχανε στα κρύα και στους ήλιους για την είδηση, με μπλοκάκια, με επισφαλή απασχόληση, με σεξουαλική παρενόχληση που έπρεπε να την αντέξουν ή να μείνουν άνεργες και τόσα άλλα…

Τι; να περιμένουμε το επόμενο σποτάκι γι’ αυτές;