ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

Η γυναίκα κακοποιείτο συστηματικά από τον σύζυγό της, αλλά πρόσφατα μόνο βγήκε μια δικαστική απόφαση για τη φυλάκισή του, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ασφαλής. Έχει δυο ανήλικα παιδιά, και τώρα νοίκιασε σπίτι στην Κατερίνη. το οποίο θέλει να επιπλώσει και ζητά την αλληλεγγύη μας.

Από πλευράς Μωβ, έχουμε ήδη εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε πολλές γυναίκες, και μεσολαβούμε ώστε φίλες και φίλοι του Μωβ να μπορούν να συμβάλουν όποτε μπορούν.

Ζητάμε οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση είναι δυνατόν, και από οικοσκευή απαιτείται ψυγείο, κουζίνα, ντουλάπα ρούχων, καναπές κρεβάτι (αν γίνεται και με αποθηκευτικό χώρο, γιατί το διαμέρισμα είναι μικρό).

Για κάθε προσφορά, σε χρήμα ή σε είδος, ζητούμε να στέλνεται μέιλ στο Μωβ info@tomov.gr, ώστε να προσανατολίζουμε τις αλληλέγγυες και τους αλληλέγγυους για το τι μπορούν να κάνουν, χωρίς φυσικά να δημοσιοποιούμε το όνομα της γυναίκας.

Ευχαριστούμε την Τόνια Τσίτσοβιτς που ενδιαφέρθηκε για την υπόθεση αυτή, μας ενημέρωσε ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες.