«Εσύ έκλεισες το φετινό σου ραντεβού με τον γυναικολόγο σου?»

Αλιεύει η Βέρα Σιατερλή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας “GO Day” στις 20 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι και η ομάδα του, «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι. – Ασθενείς με Γυναικολογικό Καρκίνο, συμμετέχει στην καμπάνια του Ευρωπαϊκού οργανισμού ENGAGe και του worldgoday.org για να διαδώσει την σπουδαιότητα των τακτικών γυναικολογικών εξετάσεων και θέλει να χρωματίσει τα social media, Mωβ, το χρώμα του γυναικολογικού καρκίνου.

Είναι ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τον γυναικολογικό καρκίνο αλλά και την ενημέρωσή της για τους τρόπους πρόληψης και της αντιμετώπισής του.

Σκοπός είναι να ωθήσει τις γυναίκες να μην αμελούν τον τακτικό ετήσιο έλεγχο τους, να ακούν και να εμπιστεύονται τα μηνύματα που τους στέλνει το σώμα τους, να μην φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα που έχουν να κάνουν με τη φύση τους.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δείξετε την υποστήριξή σας συμμετέχοντας στην καμπάνια μας φορώντας μωβ κραγιόν, μωβ βερνίκι νυχιών ή μωβ ρούχα και τραβώντας μια φωτογραφία που θα την μοιραστείτε στα κοινωνικά σας μέσα στις 20 Σεπτεμβρίου

με τίτλο

20 Σεπτεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου

«Εσύ έκλεισες το φετινό σου ραντεβού με τον γυναικολόγο σου?»

και χρησιμοποιώντας τα hashtags

#GoForPurple #WorldGODay #GoErifyle, #GoKefi #GoForCheckup #GoFor #GoDay

Μια απλή μωβ καρδιά είναι επίσης αρκετή!

Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε τις πληροφορίες που ανεβάζουμε στο

https://www.facebook.com/Erifyle

https://www.instagram.com/erifyle_gyncancergr/?hl=el

Την ενημέρωση έστειλε η Μαρία Παπαγεωργίου, Υπεύθυνη της ομάδας «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών