Καταγγελία του ΜΩΒ στο ΕΣΡ: Ακυρώστε το τηλεοπτικό σκουπιδο-ριάλιτι Big Brother του ΣΚΑΙ

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για το τηλεοπτικό σκουπιδο-ριάλιτι Big Brother του ΣΚΑΙ. Ζητάμε από το ΕΣΡ να ακυρώσει το Big Brother, ζητάμε από τους χορηγούς να αποσυρθούν, ζητάμε από τον κόσμο να σταματήσει να βλέπει τηλεσκουπίδια!

Επίσης ζητάμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης διότι ως γνωστόν ο βιασμός αποτελεί κακούργημα.

Ακουλουθεί το κείμενο της καταγγελίας του Μωβ προς το ΕΣΡ:

Καταγγέλουμε την άθλια σεξιστική και εγκληματική δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, παίκτη του τηλεοπτικού ριάλιτι Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ “Με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα σε μια να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό“, την απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης από τους συμπαίκτες του, καθώς και την προβολή και την μη ακύρωσή του συγκεκριμένου ριάλιτι από τον ΣΚΑΙ.

Ζητάμε από το ΕΣΡ να παρέμβει κατεπειγόντως, όπως οφείλει με βάση τον θεσμικό ρόλο και τις αρμοδιότητές του, και να ακυρώσει το τηλεοπτικό σκουπιδο-ριάλιτι Big Brother του ΣΚΑΙ διότι πλέον προωθεί ευθέως όχι μόνο την υποκουλτούρα αλλά και το έγκλημα του βιασμού.

Θεωρούμε απαράδεκτο και προσβλητικό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες να ακούγονται τέτοια σχόλια σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα του 2020 και να προωθείται η κουλτούρα και το έγκλημα του βιασμού.

#cancelbigbrothergr