ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Κρήτη: Ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του – Εσπευσμένα σε ΜΕΘ η γυναίκα

Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν άνδρας ξυλοκόπησε την 48χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ένας Έλληνας 42χρονος άνδρας ξυλοφόρτωσε άγρια την 48χρονη Ρουμάνα σύντροφό του στο Ηράκλειο της Κρήτης σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα. Λίγο μετά, ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο 42χρονος να αρχίσει να την βαρά με μανία στο κεφάλι μέχρι που η άτυχη γυναίκα έπεσε αναίσθητη.
Ο ίδιος την πήρε και την πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς στα επείγοντα να την διασωληνώνουν και να την μεταφέρουν εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παρά ταύτα, οι γιατροί κατάλαβαν βλέποντας τα τραύματα της άτυχης γυναίκας ότι πρόκειται για θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Έτσι, όταν οι αρχές έφτασαν στο νοσοκομείο και έπειτα από τις απαραίτητες καταθέσεις, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος ο 42χρονος είχε προκαλέσει τα τραύματα στην σύντροφό του.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
ΠΗΓΗ: sputnik 17-9-2020

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Νοσοκομείου που απάντησε στην ερώτησή μας στις 20-9, για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας. Η απάντηση, δυστυχώς,  ήταν ότι η γυναίκα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ευχόμαστε βέβαια να ζήσει και να μην γίνει ένα ακόμα θύμα γυναικοκτονίας. Σ.Β.