Καταγγελία μητέρας για ασέλγεια του πατέρα εναντίον του μικρού της κοριτσιού

Παρουσιάζει η Σίσσυ Βωβού

Αγανάκτηση προκαλεί η δικαστική συνέχεια στην καταγγελία μητέρας ότι η μικρή της κόρη, σε ηλικία 3 ετών, έκανε παράπονα ότι υφίστατο σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο της τον πατέρα. Η υπόθεση προχώρησε στο δικαστήριο αλλά ο πατέρας απαλλάχτηκε.

Συγκεκριμένα, μετά τα παράπονα της μικρής, έγινε προσφυγή σε εισαγγελέα, στη συνέχεια έγιναν εξετάσεις από ειδικούς για την διαπίστωση της αλήθειας των λεγομένων της μικρής και επίσης έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του πατέρα, στη δουλειά του, όπου βρέθηκε άφθονο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στη δίκη που ακολούθησε, πρωτόδικη φυσικά, ο πατέρας καταδικάστηκε για το πορνογραφικό υλικό, αλλά αθωώθηκε για την ασέλγεια στο κοριτσάκι.

Τώρα αυτός διεκδικεί την επικοινωνία με το παιδί, και η υπόθεση βρίσκεται στα ασφαλιστικά μέτρα. Όπως είναι φυσικό η μητέρα είναι αναστατωμένη με την απόφαση του δικαστηρίου και ανησυχεί μήπως δοθεί το δικαίωμα επικοινωνίας και το τι θα συμβεί αν γίνει αυτό. Προς το παρόν υπάρχει δικαίωμα μόνο τηλεφωνικής επικοινωνίας και το κοριτσάκι αρνείται.

Την υπόθεση δημοσιοποίησε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, στο τηλεοπτικό κανάλι STAR και παραθέτουμε το βίντεο, που είναι της 12-10-20, το οποίο είναι διάρκειας 1 ώρα και 30 λεπτά, αλλά το συγκεκριμένo θέμα βρίσκεται από το 30 έως το 57 λεπτό. Την αναδημοσιεύουμε εδώ, και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη. Aν συμβεί να δοθεί το δικαίωμα επικοινωνίας στον καταγγελλόμενο πατέρα, αυτό το κοριτσάκι που είναι πλέον 5 χρόνων θα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, αλλά με τη βούλα του νόμου. Αλλά η μητέρα ευελπιστεί σε μια απόφαση της Δικαιοσύνης που θα σέβεται τα δικαιώματα του παιδιού της.