Ναζί στη φυλακή – σήμερα πανηγυρίζουμε

Παρουσιάζει η Σίσσυ Βωβού

45 από τους 57 καταδικασμένους ηγέτες και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οδεύουν σήμερα για τη φυλακή. Στους υπόλοιπους-υπόλοιπες 12 δόθηκε, δυστυχώς, αναστολή μέχρι την έφεση.

Στην πρώτη φωτογραφία οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, μαζί με την Μάγδα Φύσσα, με δάκρυα στα μάτια μετά από τον τεράστιο και πολύχρονο αγώνα που έδωσαν μέσα στο δικαστήριο. Το αντιφασιστικό κίνημα όμως είναι πολλές χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες και οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα, σε αυτή την απόφαση που έλαβε το δικαστήριο, με πρόεδρο τη Μαρία Λεπενιώτη και μέλη τους εφέτες Γεσθημανή Τσουλφόγλου και Ανδρέα Ντόκο. Η έδρα δεν άκουσε τις συνεχείς προτροπές της Εισαγγελέα Αδαμαντίας Οικονόμου, που εισηγήθηκε σε όλες τις φάσεις την απαλλαγή, σαν να ήταν στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής: Αντώνης Αντανασιώτης, Άγγελος Βρεττός, Ελένη Ζαφειρίου, Θόδωρος Θεοδωρόπουλος, Μάνος Μαλαγάρης, Χάρης Στρατής, Τάκης Σαπουντζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Ζώτος, Κώστας Σκαρμέας, Θανάσης Καμπαγιάννης, Ανδρέας Τζέλης, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ελευθερία Τομπατζόγλου.

Ο αγώνας εναντίον του φασισμού συνεχίζεται, καθημερινά.