40χρονος παρενόχλησε ανήλικη στην Πρέβεζα!

Αλιεύει η Μιμίκα Κριτσανίδου, σχολιάζει η Σίσσυ Βωβού

Όπως φαίνεται από το δημοσίευμα, η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της, αφού έχει όλα τα μέσα για να διαλευκαίνει υποθέσεις και να βρίσκει τους ενόχους, και εδώ τα χρησιμοποίησε. Τώρα όμως έχουμε το δεύτερο εμπόδιο, που είναι ότι πέρασε το αυτόφωρο, και θα περάσει πολύς χρόνος φοβούμαστε για να γίνει αυτή η δίκη και να τιμωρηθεί ο ένοχος. Γιατί θα οριστεί η δίκη, και μετά αυτός πιθανότατα θα ζητήσει αναβολή γιατί θα είναι “άρρωστος”, δεύτερη αναβολή γιατί θα είναι θετικός στον ιό του Κόβιντ και λοιπά, και οι γονείς της ανήλικης θα πρέπει να πληρώνουν και να ξαναπληρώνουν δικηγόρους και να σέρνονται στα δικαστήρια, μαζί με την παθούσα. Που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να ξεφύγει από μια πιθανότατα πολύ μεγαλύτερη κακοποίηση. Σ.Β.

Επί μια ολόκληρη εβδομάδα εξέταζαν καρέ- καρέ τα πλάνα από κάμερες καταστημάτων στην περιοχή του γηπέδου της Πρέβεζας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον παιδόφιλο που τρομοκράτησε ένα ανήλικο κορίτσι στο οποίο έβαλε «χέρι» το απόγευμα της  Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου!

Ο δράστης είχε πλησιάσει την 16χρονη μαθήτρια χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί και της είχε κάνει μια χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα. Το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου ενημέρωσε τους γονείς του και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια. Εκεί, υπέβαλε καταγγελία και έδωσε την περιγραφή του παιδόφιλου, τον οποίο στη συνέχεια αναγνώρισε από τα πλάνα που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ο 40χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που ακολούθησε, ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr – 08/10/2020