Δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες στο Ηράκλειο Κρήτης

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Διαδοχικά αιματηρά περιστατικά εντοοικογενειακής βίας. Στην Κρήτη και αυτό, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε πολλές μαχαιριές ενώ η κόρη της επίσης βρέθηκε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι τους. Η ηλικιωμένη δέχτηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μητέρα κατέληξε, ενώ ο ίδιος ο δράστης βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σε γειτονιά του Ηρακλείου. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε και βρήκε τις δύο γυναίκες μέσα σε μία λίμνη αίματος. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει τις αισθήσεις της, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Η δεύτερη γυναίκα μεταφέρθηκε με πιο ελαφρά τραύματα. Όταν γράφονται αυτές οι γραμμές η ηλικιωμένη δεν αναφέρεται να έχει καταλήξει, και ελπίζουμε να σωθεί η ζωή της. Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, η ηλικιωμένη γυναίκα και μητέρα κατέληξε στο νοσοκομείο

Δράστης του αιματηρού περιστατικού φέρεται ο γιος της ηλικιωμένης και αδελφός της ελαφρότερα τραυματισμένης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ

Με πληροφορίες από Cretapost.gr 26-10-20