Καλλιθέα : 53χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και είπε ότι ήταν ατύχημα

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Ο δικηγόρος του 53χρονου υποστηρίζει ότι η σύζυγος κακοποιούσε τον ίδιο και τα παιδιά του.

Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησε η αστυνομία, με τις κατηγορίες πως σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα και στη συνέχεια προσπάθησε να εμφανίσει τον θάνατο της ως ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Οκτωβρίου και η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκα από τον ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών το συμβάν λέγοντας πως διαπίστωσε ίχνη πίεσης στην τραχηλική χώρα, πέρα από το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αναφέρει το protothema.gr. O 53χρονος, υδραυλικός και ιεροψάλτης, είχε πάει τα παιδιά στο σχολείο και στην συνέχεια πήγε σε επαγγελματικό ραντεβού.

Ωστοσο μετά από λίγο επέστρεψε στο σπίτι καθώς χρειαζόταν κάποια εργαλεία. Τότε ξεκίνησε άγριος τσακωμός με την σύζυγο του με τον ίδιο να καταθέτει στους αστυνομικούς πως το θύμα προσπάθησε να τον απωθήσει. Η άτυχη γυναίκα έγειρε προς τα πίσω και έπεσε με το πίσω μέρος του κεφαλιού στην άκρη του νιπτήρα.
Ο κατηγορούμενος, ο οποιος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ομολόγησε την πράξη του λέγοντας πως έσπρωξε την γυναίκα του χωρίς να θέλει να την σκοτώσει. Ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί για το πρωί της Δευτέρας.

«Πρόκειται για ένα άτυχημα. Είναι μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βιας. Η σύζυγός του κακοποιούσε τον ίδιο και τα παιδιά του. Είχε κάνει απόπειρες διαζυγίου. Μια στιγμιαία απώθηση σε επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγο του οδήγησε τη γυναίκα στο να παραπατήσει. Υπέστη σωματική βλάβη που οδήγησε στον θάνατό της. Ήταν η κακιά η ώρα. Δεν υπήρχε πρόθεση», δήλωσε σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δικηγορος του κατηγορουμένου.

ΠΗΓΗ: in.gr 5-11-2020