Νεκρή γυναίκα αστυνομικού από το όπλο του – έγκλημα ή ατύχημα;

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

“Εκπυρσοκρότησε” το όπλο αστυνομικού και σκότωσε με τη μια τη γυναίκα του. Για “απίστευτη τραγωδία” μας ενημερώνει η είδηση σε ιστοσελίδα,

Το φονικό έγινε στην περιοχή του Ρέντη, με θύμα την 41χρονη γυναίκα του αστυνομικού, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνεχίζει η είδηση, τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ατύχημα.

Πολύ σύντομη φαίνεται η απαλλαγή του δράστη από την ευθύνη της εμπρόθετης ανθρωποκτονίας ή γυναικοκτονίας, και πολύ εύκολο σε τέτοιες περιστάσεις να συγκαλυφθεί ένα έγκλημα.  Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση της οικογένειας της νεκρής και φυσικά απαιτούμε την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν ξεχνάμε βέβαια και πόσοι φόνοι έχουν γίνει με υπηρεσιακά όπλα των αστυνομικών στα σπίτια τους, και πόσα παιδάκια έχουν σκοτώσει το ένα το άλλο παίζοντας μ’ αυτό το αληθινό “παιχνίδι”. Το αίτημα των γυναικείων και φεμινιστικών οργανώσεων για φύλαξη των όπλων των αστυνομικών στα τμήματα και την μη μεταφορά τους στα σπίτια τους, παραμένει αδικαίωτο.

Δυστυχώς, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ.