Ιερέας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 3χρονης κόρης του

13/12/2020

Αλιεύει η Δήμητρα Σιαηλή

Οργή έχει προκαλέσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό το γεγονός ότι ένας ιερέας φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το μόλις 3 ετών παιδί του!

Ολα ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο όταν το παιδί παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά, γεγονός που οδήγησε τη μητέρα του να επισκεφτεί την παιδίατρό τους. Η παιδίατρος έκρινε σκόπιμο να παραπέμψει τη μητέρα και το παιδί για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου εκεί, παρουσία και ιατροδικαστή διαπιστώθηκε σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, ακολούθησαν και τρεις ψυχολογικές αξιολογήσεις,

Σημειώνεται ότι ο ιερωμένος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, έχει τεθεί σε αργία από την αρμόδια Μητρόπολη, αφού πρώτα η Μητρόπολη ενημερώθηκε για το συμβάν μέσω επιστολής από δικηγόρο αλλά και αποστολής σχετικών ντοκουμέντων.

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν είναι δικός μας ο ιερέας
Και επειδή ο ιερέας κατοικεί στην επαρχία Λεμεσού, η τοπική μητρόπολη με ανακοίνωσή τόνισε: «Η Μητρόπολη Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει ότι το θέμα δεν αφορά κοινότητα ή ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού»

Πηγή : https://www.cyprusalive.com/el/iereas-kathgoreitai-gia-sexoyalikh-kakopoihsh-ths-3xronhs-korhs-toy?fbclid=IwAR0-EqTncsiJslYayM2MdH62YG7vVGM9kLiwGbQ45sSqAFEnOCvPmNI4BOE