Γυναικεία παρέμβαση #29 “Ν/Σ Υποχρεωτική Συνεπιμέλεια στην ανατροφή των παιδιών μετά το διαζύγιο”

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή της Πηνελόπης Πετροπούλου “Γυναικεία Παρέμβαση”#29 στην ΕΡΤ OPEN 106,7 FM την Κυριακή 13/12/2020 στις 9 πμ. για το επίκαιρο και επίμαχο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια στην ανατροφή των παιδιών μετά το διαζύγιο.

Συζήτηση : Ντένα Λογιάδου , Πρόεδρος ΕΓΕ , πρώην Πρόεδρος ΚΕΘΙ , οικονομολόγος και πρώην Δ/ντρια κοινωνικών στατιστικών στην ΕΛΣΤΑΤ .
Αναστασία Γκολιομύτη , Λογίστρια – Φοροτεχνικός , Πρόεδρος του σωματείου γυναικείων δικαιωμάτων ”το ΜΩΒ”, μέλος της επιτροπής για το οικογενειακό δίκαιο και τη συνεπιμέλεια .
“Ιστορικές αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο του 1983 επιχειρεί να φέρει το νέο νομοσχέδιο της ” Υποχρεωτικής Συνεπιμέλειας ” του τέκνου και από τους δύο γονείς και από παιδοκεντρικό κινδυνεύει να μετατραπεί σε κάτι που θα αποβλέπει αποκλειστικά στην ικανοποίηση των διαζευγμένων πατέρων και επιπλέον προσπαθεί να ακυρώσει στη πράξη τη Διεθνή Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας “
Γυναικεία παρέμβαση
Μία εκπομπή Γυναικείων Δικαιωμάτων και Ισότητας Φύλου με την Πηνελόπη Πετροπούλου.

Υπογράφουμε την έκκληση: