Πέτρος Φιλιππίδης: Οι «προφητικές» αναρτήσεις της συζύγου του

Δεν ξέρουμε τι θέση θα κρατήσει η σύζυγος του Φιλιππίδη, ελπίζουμε να τον κρίνει αντικειμενικά, σύμφωνα με το βάρος των καταγγελιών εναντίον του από πολλές πλευρές. Να θυμίσουμε ότι η γυναίκα του Ντομινίκ Στρος Καν, που βίασε την καμαριέρα του ξενοδοχείου Σόφιτελ στη Νέα Υόρκη πριν μερικά χρόνια, αρχικά τον υποστήριξε και δήλωσε ότι η καμαριέρα λέει ψέματα. Ένα χρόνο μετά τον χώρισε. Απ’ όσο ξέρουμε, δεν ζήτησε συγνώμη από την καμαριέρα την οποία απαξίωσε με την τότε δήλωσή της. Αναμένουμε.
Σ.Β.

Το ρήγμα στη σχέση του Πέτρου Φιλιππίδη με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου υπήρχε αλλά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του, το ποτήρι ξεχείλισε. Ενώ οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αυξάνονται συνεχώς, με κάποιες από αυτές να παίρνουν σύντομα το δρόμο της Δικαιοσύνης, το κλίμα στο σπίτι του άλλοτε δημοφιλή ηθοποιού, είναι φορτισμένο.

Πέρα από τις καταγγελίες για περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας περιλαμβάνονται και καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί.

Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται από μέρα σε μέρα να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να δώσει απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούν τα φερόμενα ως θύματά του

Η οικογενειακή κρίση
Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και κανείς δεν θα απέκλειε έναν χωρισμό. Ειδικά με όσα αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, πολλοί μιλούν για βραδυφλεγή βόμβα στο γάμο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η σύζυγός του Ελπίδα έχει κάνει μεγάλη υπομονή. Βιώνει πρωτόγνωρη κρίση και μάλιστα με το βλέμμα της κοινής γνώμης καρφωμένο πάνω της.

Μάλιστα ο γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της.

Που να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν όταν έγραφε :

«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις «προφητικές» αναρτήσεις της που έγιναν πέρσι τον Μάιο, Ιούνιο και τον Ιούλιο

Κακή Ψυχολογία

Ο Φιλιππίδης βλέπει τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω του ακούγοντας να λέγονται τόσα για εκείνον. Ωστόσο, την ίδια στιγμή καλείται να τα βάλει όλα στην άκρη και να σχεδιάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Μέσα σε όλα αυτά πώς να βρει χρόνο, διάθεση και δύναμη για την οικογένειά του;

Έτσι, η σχέση του με τη Νίνου δείχνει να κρέμεται από μία κλωστή, ενώ και η τελευταία από την πλευρά της φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της. Βέβαια, προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό.

Η Νίνου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Πάντως, βρισκόταν στο πλευρό του Φιλιππίδη, όπως και ο γιος τους Δημήτρης, στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Πλέον, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η Νίνου θα κληθεί –αργά ή γρήγορα- να λάβει τις αποφάσεις της, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

ΠΗΓΗ: https://www.in.gr/2021/03/18/greece/petros-filippidis-oi-profitikes-anartiseis-tis-syzygou-tou/?fbclid=IwAR2yJ1g1BMbacVcP1u8GnRwVXh-ncQAVynB77EOl8P-8uccm12EtsFIJaIQ