Αγία Μαρίνα: Επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στην παραλία και μετέδιδαν live

Συντάσσει η Κατερίνα Πράπα

Άλλη μία επίθεση σημειώθηκε  σε μια νεαρή γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας την Κυριακή. Ομάδα 6 αντρών εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του συζύγου της και την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ δεν δίστασαν να μεταδίδουν live την αποτρόπαια πράξη.

Η 26χρονή βρισκόταν μαζί με τον άντρα της στην παραλία ,στο Κορωπί την στιγμή της επίθεσης. Αναφέρεται ότι την ώρα της απουσίας του συζύγου της νεαρής λίγο πριν αποβιβαστούν στο αμάξι  που βρισκόταν στο πάρκινγκ οι 6 άνδρες δεν δίστασαν να την πλησιάσουν αν και βρισκόντουσαν σε πολύσυχνατο σημείο.  Αναφέρεται ότι ένας εκ των έξι της όρμισε και της  έσκισε την μπλούζα.

Άρχισε να φωνάζει πανικόβλητη για βοήθεια, η ίδια ανέφερε ότι “την ώρα  που άρχισα να φωνάζω, αλλά για να μην ακούγομαι εγώ, φώναζαν και γελούσαν πιο δυνατά εκείνοι. Αυτό μου έκανε εντύπωση”. Ο σύζυγος της 26χρόνης προσπάθησε να επαίμβει, να μπει στη μέση  και να  να πάρει το κινητό του ενός που δεν σταμάτησε να τραβάει στιγμή.

Στην παραλία έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκινώντας αναζητήσεις και καταφέραν τελικά να οδηγήσουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δύο άτομα.

Η 26χρονη αναγνώρισε πως οι δυο ήταν μέλη της ομάδας των έξι ατόμων που την παρενόχλησαν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι Αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες του περιστατικού.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, οι δράστες μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Είναι θλιβερό το γεγόνος ότι σε μια παραλία γεμάτη κόσμο  δεν βοήθησε κάνεις. Στις φωνές μίας γυναίκας η απάντηση ήταν η σιωπή.  Η ίδια η νεαρή αναφέρει ότι ήταν τυχερή. Δεν θέλουμε να είμαστε τυχερές, θέλουμε να είμαστε ελεύθερες.

Πηγή: https://www.newsit.gr/egklhma/tromos-se-paralia-stin-agia-marina-epitethikan-seksoualika-se-neari-gynaika-kai-to-metedidan-live/3300638/