Ξυλοδαρμός 24χρονης από τον σύζυγό της – την περιέθαλψε η πεθερά

Αλιεύει η Στέλλα Σάμου

Μια 24χρονη κοπέλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 25χρονο σύζυγό της και επενέβη η μητέρα του δράστη, με το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας να σημειώνεται σε περιοχή του Πύργου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το patrisnews, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας (12/6), λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε έπειτα από καβγά τη γυναίκα του στο κεφάλι και χρειάστηκε να επέμβει η μητέρα του, απομακρύνοντας από τον χώρο το μόλις δύο μηνών βρέφος του ζευγαριού και οδηγώντας το σε ασφαλές μέρος.Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα με αίματα

Όπως αναφέρεται, μετά από κλήση που δέχθηκε η Αστυνομία, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τη γυναίκα μέσα στα αίματα με τον τραυματισμό της να προκλήθηκε πιθανώς από αμβλύ όργανο που χρησιμοποίησε ο 25χρονος σύζυγός της.

Αυτό που πιθανολογείται, είναι πως ο νεαρός βρισκόταν σε κρίση. Σημειώνεται πως η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.