Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί – θύμα τράφικινγκ

Παρουσιάζει η Σίσσυ Βωβού

Εντοπίστηκε στο Χαϊδάρι η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 3 Ιουνίου, και ήταν θύμα τράφικινγκ. Ένας άνδρας συνελήφθη, αφού φέρεται να την εξανάγκαζε να εκδίδεται, με ροζ αγγελίες που είχε βάλει στο διαδίκτυο.

Την 17χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία κρατούσε παράνομα ο άνδρας που την εξέδιδε, αλβανικής καταγωγής και φαίνεται ότι πρόκειται για κύκλωμα, ίσως μικρής έκτασης.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου στο Χαΐδάρι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ertnews.gr, ο άνδρας μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας που είχε βάλει την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άνδρες.

Αμέσως μετά την εξαφάνιση είχε ενημερωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει «πολλαπλές φυγές» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο οργανισμός ανέφερε ότι η 17χρονη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και «λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας».

Και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν αναζητούνται οι πελάτες, οι υπεύθυνοι για το τράφικινγκ, και μάλιστα ανήλικης. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Υπεύθυνοι είναι οι μαστροποί, αλλά και οι πελάτες. Μέχρι σήμερα κανένας πελάτης τράφικινγκ δεν έχει συλληφθεί.

Με πληροφορίες από in.gr