Κρήτη: Την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, έσπασε το πλυντήριο, άρπαξε το μωρό τους και εξαφανίστηκε

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα

Η δίκη του 36χρονου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναβλήθηκε για τις 22 Ιουλίου

νώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα δικαστεί στις 22 Ιουλίου ένας 36χρονος άνδρας από τη Ρουμανία, μετά από την καταγγελία της ανήλικης συντρόφου του με καταγωγή από τη Βουλγαρία για ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι που ζούσε στις Μοίρες μαζί με το 2,5 χρόνων παιδάκι τους είχε συνεχείς προστριβές. Λόγω της άσχημης κατάστασης που επικρατούσε στο σπίτι, η 17χρονη κοπέλα πήρε το παιδάκι της και επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της σε χωριό της Μεσαράς. Ωστόσο, όπως η ίδια είχε καταγγείλει στις αρχές, ο 36χρονος σύντροφός της, τη βρήκε στο σπίτι της μητέρας της και σε έξαλλη κατάσταση την απειλούσε και την εξύβριζε μπροστά στο παιδάκι τους και τα ανήλικα αδέλφια της κοπέλας. Στη συνέχεια ξέσπασε την οργή του στο πλυντήριο σπάζοντας το και αρπάζοντας το 2,5 χρόνων παιδάκι τους έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο 36χρονος και το παιδάκι, μετά την καταγγελία της 17χρονης αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από τις αρχές. Το νήπιο επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του και ο σύντροφός της επρόκειτο να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Πηγή: https://www.cretalive.gr/kriti/apeiloyse-na-ti-skotosei-espase-plyntirio-arpaxe-moro-toys-kai-exafanistike

19.07.2021