Ηλεκτρονική βία κατά των γυναικών – Η νέα μόδα

“Αγαπητή Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος… ΚΟΙΜΑΣΤΕ!”

Kαταγγελία που λάβαμε στο e-mail του Μωβ

Η κουλτούρα του βιασμού και πως αυτή καθημερνά δημιουργείται και διογκώνεται στην Ελλάδα LIVE!:

Πήγα για ένα μπάνιο προχθές καθημερινή μαζί με τη γυναίκα και το παιδί μου, στο Mojito Beach Bar στην Βάρκιζα. Συνολικά δύο ώρες τόσο αντέξαμε! Επί δύο ολόκληρες βασανιστικές ώρες, έβλεπα μαζί με την οικογένεια μου, μια ομάδα αντρών να παρενοχλεί και να βαθμολογεί την εξωτερική εμφάνιση με φωνές όλων των ανθρώπων της παραλίας, αλλά πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες, που είχαν την ατυχία να μην συνοδεύονται από κάποιον άντρα, σε αυτήν. Στην αρχή ξεκίνησαν αγκαλιές και χειρονομίες με την εργαζόμενη σερβιτόρα του μαγαζιού, που όντας βία είκοσι χρονών, απλά έδειχνε να ανέχεται την κατάσταση, μη μπορώντας να τους βάλει κάποιο όριο, πήγε με το κύμα. GO WITH THE FLOW! Την έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες, την ενοχλούσαν για ώρα και έλεγαν ότι πουλάνε τον λογαριασμό της στο Instagram για 50 ευρώ, σε Live στο Instagram τους! Μετά από πολύωρες ιαχές πολέμου και επίδειξης πολεμικών τεχνών, καταλήξαμε με τη γυναίκα μου, ότι ο ήλιος τους είχε βαρέσει κατακέφαλα και ότι ίσως ήταν μια ΄΄αντροπαρέα΄΄  που το έριχνε λίγο έξω, βρε αδερφέ. Κάναμε λάθος!

Η κατάσταση κλιμακώθηκε επικίνδυνα, όταν πλησίασαν μια μητέρα, με την ανήλικη κόρη της και άρχισαν να τους λένε πόσο όμορφες είναι.. με τα κινητά τους, να καταγράφουν ταυτόχρονα βίντεο και λέγοντάς τους ότι είναι από την εταιρεία HERBALLIFE(?). Όταν δεν πήραν αυτό που ήθελαν από αυτές (αγκαλιές, φωτογραφίες, φιλάκια και Instagram) και έδειξαν την απροθυμία τους φανερά, σε αυτό που γινόταν μαμά και ανήλικη κόρη, τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια (OΛΑ τα επεισόδια μαζί από το 1999 μέχρι το 2021 σε remix) με λίγο από τσίρκο MEDRANO συγκεκριμένα, άρχισαν να τις λένε κακάσχημες, πίσω από τη πλάτη τους. Τόσο μάτσο, πισώπλατα ΠΑΝΤΑ φωνάζοντας. Για τόσα κιλά αντριλίκι μιλάμε!  Όταν μια κοπέλα που καθόταν μόνη της, στις πίσω ξαπλώστρες τους είπε, μαζέψτε τα κινητά σας και όλη σας τη παρέα και φύγετε, δεν σέβεστε τις γυναίκες και λυπάμαι για εσάς, άρχιζαν να της φωνάζουν ότι είναι κομπλεξικιά και ότι δεν είναι δικιά της η παραλία(?)! Η κοπέλα απλά διάβαζε, ένα βιβλίο και είχαμε παρατηρήσει, μαζί με τη γυναίκα μου, ότι φόρεσε ακουστικά, γιατί δεν άντεχε την φασαρία, που για ώρα γινόταν από την ομάδα τον μαντραχαλέων μπούλιδων ..το τελευταίο μισάωρο, πίσω από τη πλάτη της. Είχε καταλάβει ότι την βιντεοσκοπούν στην παραλία, δέκα άγνωστοι με κινητά και απλά ήθελε να το σταματήσει!

Φεύγει το παρεάκι τις συμφοράς, βρίζοντας τις μοναδικές γυναίκες της παραλίας, που απλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν με την παράνοια τους και να την αποδεχτούν, σαν κάτι το φυσιολογικό και Live On Camera. Φανερά έδειξαν την δυσφορία τους και ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ! Δεν ήθελαν να τους τραβάνε βίντεο και είχαν κάθε δικαίωμα. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει και νομικό πλαίσιο πάνω σε αυτό, ήταν δεν ήταν ιδιωτικός ο χώρος (και στην αμμουδιά να είμασταν χωρίς μια ‘’επιχείρηση΄΄ από πίσω με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ισχύει το ίδιο! Κάπου εκεί γυρίζει ο διπλανός μου και μου λέει: Είναι διάσημοι YOUTUBERS! Χέστηκα του απάντησα και μάζεψα τα πράγματά μας, να φύγουμε.

Παραπονέθηκα αυτοπροσώπως, στον manager του μαγαζιού (που ο Θεός να τον κάνει) και αν με ρωτάτε, πιστεύω ότι οι ίδιοι τους φώναξαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ και πιθανός και να τους πλήρωσαν, για αυτό το άτυπο show/διαφήμιση, σε Instagram και YouTube, αφού αντιλήφθηκα την επόμενη μέρα ότι έχουν ανέβει, όλα στο Tube και εγώ μαζί με τη γυναίκα μου και το ανήλικο παιδί μας.. από το Live Stream του Instagram των καλόπαιδων, που μετά ανέβηκε δημόσια! Ο youtuber με τους χιλιάδες followers, που είναι τα παιδιά μας ουσιαστικά το κοινό του, ονομάζετε HAYATE ή αρχηγός και έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για,  μισογυνισμό, εκμετάλλευση ανθρώπων με αναπηρίες και ξυλοδαρμό σε ανήλικο! Αυτά μπορεί κανείς να τα βρει στο YouTube, μέσα σε μισή ώρα το πολύ! Και αναρωτιέμαι, τι κάνουμε όλοι εμείς αφού, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κοιμάται;

Γιατί δεν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ρίχνοντας το κανάλι του κάθε αρχηγόπουλου, που αύριο μεθαύριο θα βγάζει τα δικά σας ανήλικα παιδιά, στις οθόνες και τις ορέξεις του κάθε ανώμαλου! Σήμερα είναι η δική μου οικογένεια στις οθόνες σας, χωρίς την έγκρισή μου και δε μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, μόνος μου. Πρέπει να σταματήσουμε την κουλτούρα του βιασμού που πάει να περάσει σαν κάτι το καθημερινό και φυσιολογικό, στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να γίνει συνολικά και από όλους μας! Υπάρχει ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο.

Μόνος του και με την παρέα του, με συναίνεση, ας βιντεοσκοπήσει ο καθένας ότι θέλει, χωρίς όμως την έγκρισή του κάθε πολίτη, δεν έχει κανένα δικαίωμα! Η ελευθερία τους σταματάει επάνω στη δικιά μας. Δεν σταματούν ούτε σε ανήλικα! Όλους τους θεωρούν κομπάρσους, στο show του παραλόγου τους, εργαλεία! Πλήρης εργαλειοποίηση παιδιών και γυναικών εν έτη 2021 και μπροστά στα μάτια μας LIVE! Μην ακούσω κανέναν να λέει ότι οι Πακιστανοί στις παραλίες μόνο έχουν τη κουλτούρα του βιασμού και σε Live μετάδοση! Είδαμε και τους Έλληνες που μεγαλώσανε με ήθος και αρχές! Ό κάθε αρχηγός έχει χιλιάδες followers, τσεκάρετε και μιλήστε με τα παιδιά σας για το τι παρακολουθούν και στηρίζουν, πριν να είναι πολύ αργά!

Το βίντεο της μιας ώρας (το έχουμε βάλει από κάτω) μπορείτε να το βρείτε στο YouTube και τα σχόλια σε αυτό με έκαναν να λυπηθώ ακόμα περισσότερο, για τη κοινωνία που ζούμε. Σας παραθέτω μερικά από αυτά, για πρωινό εμετούλι, αφού όλοι μας και τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα, καθημερινά σε αυτό το σκουπιδαριό. Δημοσιοποιώ ανώνυμα το κείμενο αυτό σήμερα σε όλα τα μέσα, θεωρώντας ότι είναι αυτονόητο το ότι θα μπορούσαμε όλοι, να γίνουμε μια γροθιά σε αυτή τη κατρακύλα και με μαζικά Report και αναφορές, στα συγκεκριμένα βίντεο και κανάλια, ίσως μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό, που αφήνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και οι εταιρίες που για να ανεβάσουν τα Views και τις πωλήσεις τους σε freddo cappuccino, σε λίγο θα δείχνουν τη συντέλεια του κόσμου.. σε Live μετάδοση!

Να μην υπάρχει πια ούτε χώρος, ούτε βήμα για τη κουλτούρα του βιασμού, τον μισογυνισμό και για μπούλιδες κατασκευαστές τεράτων, με μορφή “Viral” και δήθεν πλάκας!”

Αυτά είναι τα επίμαχα, για τα οποία καλό είναι να διαμαρτυρηθούμε:

https://www.youtube.com/channel/UCJrwvP4Hgkq2_YJB8veP-4whttps://www.youtube.com/watch?v=V354eI4uBbIhttps://www.youtube.com/watch?v=eJvHm8eLDWg