Γυναικοκτονία / Νεκρή η γυναίκα που πυροβόλησε άνδρας στο Ρέθυμνο

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα

Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι, εδώ, όπως και πριν λίγες μέρες στην περιοχή της Λάρισας. Και δυστυχώς, μέσα στις ασφυκτικές συνθήκες της επικαιρότητας με τις μεγάλες και παρατεταμένες φωτιές, η είδηση περνάει στα “ψιλά”. Όχι για εμάς βέβαια, που θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας εναντίον της βίας κατά των γυναικών, πολύ περισσότερο όταν οδηγεί στην αφαίρεση ζωής. Σ.Β.

Το άγριο έγκλημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στον Πάνορμο Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.Νεκρή είναι η γυναίκα στο Πάνορμο Ρεθύμνου , μετά τον πυροβολισμό από άνδρα σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι η γυναίκα βρισκόταν σε ταβέρνα όταν την πυροβόλησε ο δράστης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γυναίκα άφησε την τελευταία πνοή της, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι στη συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Cretalive, η γυναίκα ήταν 47 ετών ενώ ο άνδρας που την πυροβόλησε 49.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε πισώπλατα, μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε, η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που έχει ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η  47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές.

Πηγή : https://www.avgi.gr/koinonia/393437_nekri-i-gynaika-poy-pyrobolise-andras-sto-rethymno?fbclid=IwAR0BjHP935Cacf4ObWxFpbFQMd_QC6bTbthqYGsVPdJui2XwKNiM9R25Ghc