Νικολούλη για πτώμα στην Κυπαρισσία: «Ο σύντροφος της Μόνικας είχε αγοράσει τσιμέντο», o «περίεργος» θάνατος της πρώην γυναίκας του

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα

Μια περίεργη υπόθεση με πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε τσιμέντο στην Κυπαρισσία εξετάζουν οι Αρχές. Όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για μια αγνοούμενη, με την Αγγελική Νικολούλη να δίνει πληροφορίες για την υπόθεση.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση στην Κυπαρισσία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με το πτώμα μιας γυναίκας να βρίσκεται θαμμένο κάτω από το τσιμέντο σε αυλή σπιτιού.

Στο σημείο που ο δράστης έσκαψε και αφού τοποθέτησε τη σορό της, φρόντισε να ρίξει από πάνω τσιμέντο.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως πρόκειται για το πτώμα της 42χρονης καθαρίστριας από τη Ρουμανία, μητέρας τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί μυστηριωδώς τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News»

Για την ταυτοποίηση της σορού κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ ήδη έχουν ειδοποιηθεί στενοί συγγενείς της. Η ξαδέλφη της 42χρονης, είναι σίγουρη πως η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

«Από αρχές Μαΐου που μάθαμε την εξαφάνιση ξεκίνησα τη διαδικασία και από κει και πέρα είχα επικοινωνία με όλους. Την βρήκαν πεταμένη κάτω από τσιμέντο, πεταμένη και τσιμεντωμένη εκεί στην αυλή που έμενε ο σύντροφός της. Αφήστε το τι έλεγαν, εγώ δεν πίστευα από την αρχή ότι αυτός την σκότωσε. Το πίστευα ότι την σκότωσε», ανέφερε.

Σ’ αυτό το σπίτι έμενε η 42χρονη αγνοούμενη με τον σύντροφό της

Στο σπίτι που βρέθηκε η σορός, έμενε παλιότερα τόσο η 42χρονη που εξαφανίστηκε, όσο και ο σύντροφός της, που αργότερα έφυγε για τη Ρουμανία. «Για να την έχει τσιμεντώσει δεν το σκέφτηκα, αλλά ήξερα ότι την έχει θάψει κάπου».
Ο σύντροφος είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη και είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην όλη υπόθεση.

Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο «live news» και τόνισε: «Παρ’ όλο που το περιμέναμε κι εμείς, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε έναν σοκ σήμερα με αυτό το εύρημα. Κι όχι μόνο εμείς. Και η κοινωνία εκεί γύρω. Την Μόνικα την αναζητούσαμε τον περασμένο Ιούνιο, γιατί χάθηκε Φλεβάρη. Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της. Γιατί δεν τον ήθελαν τον άνθρωπο με τον οποίο συζούσε, τον είχαν κατηγορήσει για τον περίεργο θάνατο της γυναίκας του στη Ρουμανία, και πολλά άλλα και δεν τον ήθελαν».

«Έχει πεθάνει η γυναίκα του στην Ρουμανία;», ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: «Απ’ ότι μας είπε η αδερφή της που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του, θα το δουν οι ρουμάνικες Αρχές. Η ξαδέρφη δήλωσε την εξαφάνιση στις τοπικές Αρχές και μετά ήρθε στο Τούνελ. Κάναμε την εκπομπή, φάνηκε ότι η κοπέλα δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από τον μεγαλύτερο γιο της της άτυχης 43χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρότερο γιο της. Τον αδερφό του δηλαδή με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγος να πάρει το παιδάκι στην Αθήνα και να μείνει η γυναίκα αυτή, με τον σύντροφό της στο σπίτι. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη γιατί δεν εργαζόταν τελευταία, με αποτέλεσμα να την κακοποιεί. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι».

«Όταν τον είχαμε ανακαλύψει στην Ρουμανία, μας είχε πει: μα γιατί ψάχνετε εμένα; Ψάξτε αυτούς τους τύπους εκεί να σας πουν που βρίσκεται η Μόνικα. Ψάξαμε και βρήκαμε ότι η καημένη η κοπέλα, για να αποφύγει την βια του, είχε βρει καταφύγιο για δυο ημέρες στην παράγκα ενός άστεγου εκεί στην περιοχή για να μην πέσει στα χέρια του. Τους είδαν μαζί έλεγαν οι πληροφορίες, και μετά αυτός χάθηκε».

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που είχε χαθεί η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.

«Οι αστυνομικοί τότε είχαν ερευνήσει το σπίτι αυτό. Είχαν ψάξει ακόμα και στον βόθρο και δεν βρήκαν κάτι. Και τώρα που γύρισαν οι ιδιοκτήτες, όπως πληροφορηθήκαμε από συγγενή τους, κάτω από μια εξωτερική σκάλα, υπάρχει ένα σημείο που δεν είναι τόσο ορατό. Εκεί ήταν το διαφορετικό τμήμα του τσιμέντου. Ερεύνησαν σε μάντρες οικοδομικών υλικών στην περιοχή και βρήκαν ότι όντως ο άνδρας αυτός αρχές Φλεβάρη που χάθηκε η Μόνικα, πήγε και αγόρασε τσιμέντο και άμμο για να χτίσει…», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

«Βρήκαν την γυναίκα εκεί, γιατί όλα δείχνουν ότι είναι η Μόνικα, τώρα βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία, μήπως μπορέσουν από τα οστά να βρουν και τα αίτια του θανάτου…», κατέληξε.

Τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής – Η εξαφάνιση και το εύρημα στην αυλή

Όλους αυτούς τους μήνες οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Οι έρευνες για την εξαφάνιση της γυναίκας συνεχίστηκαν, και το πρωί ειδικό κλιμάκιο πήγε στο επίμαχο σπίτι και μπήκε στην αυλή.

Το τσιμέντο σε ένα σημείο της αυλής τούς κίνησε υποψίες και λίγο αργότερα ερχόταν στο φως το μακάβριο μυστικό. Κάτω από το φρέσκο τσιμέντο υπήρχε το πτώμα της γυναίκας.

«Ξέρω από πολλά άτομα στην Κυπαρισσία και μίλησα μαζί τους. Όλοι μου είπαν ότι συχνά πυκνά έμπαινε στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό. Ήταν συνέχεια με σπασμένα πλευρά, με μαυρισμένο πρόσωπο, Σε έναν χρόνο μέσα, πήγε 19 φορές στο νοσοκομείο. Ήταν βίαιος ο χαρακτήρας του», λέει η ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

Η Μόνικα Γκιους, έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κυπαρισσία. Εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα.

Οι έρευνες στην υπόθεση θρίλερ συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του συντρόφου της 42χρονης που θεωρείται ήδη πρόσωπο κλειδί στον δρόμο της εξιχνίασης της δολοφονίας.

Πηγή : https://www.gazzetta.gr/plus/2038881/nikoloyli-gia-ptoma-stin-kyparissia-o-syntrofos-tis-monikas-eihe-agorasei-tsimento-o?amp