Έκκληση για στήριξη με φυσική παρουσία την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στη δίκη της Μαριλένας

Η δίκη αφορά ασφαλιστικά μέτρα κατά του ατόμου που ξυλοκόπησε την Μαριλένα τον περασμένο χειμώνα, και πριν λίγο καιρό την απείλησε με όπλο – καραμπίνα που έστρεψε πάνω της ενώ κατέβαινε από το σπίτι της. Ο ίδιος, έκανε ανταίτηση ασφαλιστικών, η οποία θα συζητηθεί στην ίδια δίκη την Τρίτη 7/9/2021,  και ζητά να δοθεί σε εκείνον προστασία, αντί της Μαριλένας.

Η ίδια επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να μην είναι μόνη της την ημέρα της δίκης, ακόμα και αν δεν τη γνωρίζετε προσωπικά. Η παρουσία σας και μόνο θα είναι μεγάλη βοήθεια και στήριξη για εκείνη.

Το κείμενο που είχε δημοσιευτεί ξανά για την ιστορία είναι το κάτωθι:

Τον περασμένο χειμωνα, η Μαριλένα είχε μόλις μετακομίσει στο καινούριο της σπίτι, σε μια πολυκατοικία που διέμεναν και συγγενείς της. Εκείνοι ζητούσαν από την ίδια να τους πουλήσει το διαμέρισμά της, και αφού εκείνη αρνήθηκε, από την πρώτη κιόλας μέρα, αυτά τα συγγενικά της πρόσωπα, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να την κάνουν να φύγει από εκει. Στις 25 Νοεμβρίου, ένας εκ των αναφερθέντων προσώπων της διέκοψε το ρεύμα, και όταν κατέβηκε στην είσοδο να δει τι συμβαίνει της επιτέθηκε, πιάνοντας την από τον λαιμό και χτυπώντας την στο πρόσωπο προκαλώντας της εκχυμώσεις.
Οι τραμπουκισμοι συνέχιζαν, με τα ίδια πρόσωπα να της κόβουν το νερό τρυπώντας τους σωλήνες ύδρευσης, προκαλώντας φθορές στην οικία της, απειλώντας τους γονείς της. Οι απειλές μάλιστα υλοποιήθηκαν καθώς ο πατέρας της, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αυτούς τους ανθρώπους.
Οι βρισιές και οι κατάρες σε ανύποπτες στιγμές και αναίτια είναι καθημερινότητα πλέον για εκείνη. Για αυτό και ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει αυτό το άτομο.
Αποκορύφωμα όλων, στις 5 Ιουνίου, ο ίδιος, την απείλησε με καραμπίνα όταν κατέβαινε από το σπίτι της. Σε εκείνον κατασχέθηκαν 3 όπλα, αλλά σε εκείνη και στους δύο μάρτυρες που ήταν παρόντες έγινε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, και κρατήθηκαν όλοι, μαζί και η Μαριλένα, στα κρατητήρια για μια ημέρα. Μετά από αυτό το γεγονός, εκτός του ότι ο δράστης συνεχίζει και είναι σπίτι του, υπέβαλε στην Μαριλένα και στους ανθρώπους που την υπερασπίστηκαν μήνυση, αγωγή ζητώντας εξωφρενικα χρηματικά ποσά, και ασφαλιστικα μέτρα.

Η δίκη θα γίνει στις 11:00 το πρωί την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στο Κτίριο 13 Αίθουσα 2 στα δικαστήρια Ευελπίδων.