Ακραίο περιστατικό έμφυλης βίας στη Χαλκίδα – Ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στο κεφάλι

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα

Ένα νέο περιστατικό έμφυλης βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά τη Χαλκίδα όπου 49χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγος της τη χτύπησε άγρια και μάλιστα με κηροπήγιο στο κεφάλι. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρόνο σύζυγό της και τον οδήγησαν στο εισαγγελέα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μία ακόμη υπόθεση έμφυλης βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά τη Χαλκίδα. Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγος της τη χτύπησε με κηροπήγιο στο κεφάλι και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το 49χρονο φερόμενο θύμα έντρομο κάλεσε την άμεση δράση και ζήτησε βοήθεια.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρόνο σύζυγό της και τον οδήγησαν στο εισαγγελέα ο οποίος του όρισε τακτική δικάσιμο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μέσα στο σπίτι την ώρα του καυγά βρισκόταν και η 15χρονη κόρη του ζευγαριού. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, το 2019 υπήρξαν συνολικά 5.221 θύματα σε όλη τη χώρα και το 2020 5.413.