Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις για το 1ο Φεστιβάλ Νερού στον Αποκόρωνα Κρήτης

Ρεπορτάζ από την Αλεξία  Τσούνη
 

Η Ανοικτή Συνέλευση για το Νερό του Αποκόρωνα, μια δυναμική συνέλευση με εξαιρετικές δράσεις, διοργανώνει διήμερο προφεστιβαλικών εκδηλώσεων στην πλατεία Στύλου – πηγές Καβούσι Κρήτης στις 18-19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Νερού.

 

Όπως τονίζει στο κάλεσμά της: “Το νερό είναι η πηγή της ζωής και δεν μπορεί παρά να είναι δημόσιο αγαθό, με δικαίωμα πρόσβασης για τον καθένα-μιά μας χωρίς αποκλεισμούς. Μέσα από αυτό το διήμερο εκδηλώσεων και συζητήσεων διεκδικούμε, καθαρό, δημόσιο, φθηνό και ποιοτικό νερό για όλους/ες.”

 

Το Μωβ επισκέφτηκε το φεστιβάλ το Σάββατο 18/9/2021, και δημοσιεύει φωτογραφίες καθώς και ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Πηνελόπης από το ΚΡαΧ, το Κοινωνικό Ραδιόφωνο Χανίων, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ:

 

Ευχαριστούμε πολύ την Πηνελόπη και το ΚΡαΧ (https://kpaxradio.live/), και ένα μεγάλο μπράβο για την κάλυψη τέτοιων θεμάτων και εκδηλώσεων.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ:

 

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μία συνεύρεση ανθρώπων και συλλογικοτήτων που ασχολούνται με το περιβάλλον και το νερό. Οι συζητήσεις, η πεζοπορία και τα πολιτιστικά δρώμενα είναι μία πρόγευση για το επερχόμενο φεστιβαλ νερού στον Αποκόρωνα για όλους/ες μας, μικρούς και μεγάλους.

 

Ο τόπος είναι πανέμορφος, οι εκδηλώσεις ποικίλες, για όλες τις ηλικίες, και η συμμετοχή του κόσμου εντυπωσιακή.

 

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

 

 

Το facebook event: