Γιάννης Ζουγανέλης κατά του «The Bachelor»: «Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία – Να αντιδράσει το #metoo»

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Για το κίνημα #metoo μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αλλά και στις περιπτώσεις όπου θίγονται προσωπικότητες.

Μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι και το “The Batchelor ” του Alpha, επισημαίνοντας ότι περιμένει από το κίνημα #metoo να αντιδράσει για το εν λόγω ριάλιτι στο οποίο -όπως χαρακτηριστικά λέει- «ο έρωτας αγοραπωλείται»

«Περιμένω το κίνημα του #metoo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια.

Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει είναι ντροπή.

Σέβομαι τον αγώνα που έκαναν οι κοπέλες με το κίνημα metoo, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπουν και οι άντρες σε αυτή τη διαδικασία» επισήμανε.

Πηγή : https://www.topontiki.gr/2021/09/29/giannis-zouganelis-kata-tou-the-bachelor-lipame-gia-ti-sigchroni-kinonia-na-antidrasi-to-metoo-video/