Σάλος σε δημόσια υπηρεσία στη Λάρισα με τον “λεκέ” στο φόρεμα – “Με βίασε ο προϊστάμενός μου”

Αλιεύει η Φωτεινή Κατσίρα

Η μήνυση υποβλήθηκε προ ημερών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου, λόγω και της σοβαρότητας της καταγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Όπως καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της, βρέθηκαν οι δυο τους για διασκέδαση στα παράλια του νομού όπου η βόλτα τους αργά το βράδυ κατέληξε σε μαρτύριο για την ίδια.

Μετά την υποβολή της μήνυσης στις 11 Οκτωβρίου, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας με μυστικότητα κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες.

  • Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από την πλευρά της μηνύτριας, στο πλαίσιο πάντα της προκαταρκτικής έρευνας, υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού άνδρα στο φόρεμα της γυναίκας.

Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος, ενώ να διευκρινιστεί πως η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πηγή:https://nassosblog.gr/2021/11/salos-se-dimosia-ypiresia-sti-larisa-me-ton-leke-sto-forema-me-viase-o-proistamenos-mou/

03.11.2021