Φρίκη στην Κρήτη: Βίασε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους – Την κρατούσε κλειδωμένη

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

5-11-2021

Κρήτη : Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει τα περιστατικά κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας  που αποκαλύπτονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κρήτη.

Το νέο φριχτό περιστατικό αφορά σε μια γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε, τη βίασε και την κράτησε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι τους, ενώ μέσα ήταν και τα παιδιά τους. Κρήτη

Κρήτη: Βίασε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους – Την κρατούσε κλειδωμένη

Σύμφωνα με το creta24.gr, το περιστατικό συνέβη χωριό του Ηρακλείου προχθές το απόγευμα. Η 23χρονη κοπέλα κατάφερε να το σκάσει και πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλε τα όσα αδιανόητα της συνέβησαν.

Όπως κατήγγειλε, ο 26χρονος σύζυγός της τη χτύπησε και μετά την οδήγησε με τη βία στην κρεβατοκάμαρά τους, όπου και τη βίασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι.

Κρήτη

Βρήκε ευκαιρία να κάνει την καταγγελία όταν πήγε να την επισκεφθεί η αδερφή της και με πρόφαση ότι ήθελε να πάει για καφέ μαζί της πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, αλλά δεν τον καταγγείλει. Ισχυρίστηκε ότι τη ζήλευε παθολογικά και ότι η τελευταία κακοποίησή της σχετιζόταν με οικονομικούς λόγους.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.