Νέα γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη/ Προλογίζει η Κατερίνα Πράπα

Πριν τέσσερις μέρες, στην Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών μετράγαμε 13, πριν τέσσερις μέρες φωνάζαμε “καμία λιγότερη” με τον φόβο σαν σκιά μιας ακόμα απώλειας. Σήμερα ο φόβος μας βγήκε αληθινός , μια ακόμα γυναικοκτονία. Αυτά που έσπειρε ο κ. Μπαλάσκας ακολουθούνται κατά βήμα και με ευλάβεια, αφού ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία. Η φρίκη και η κτηνωδία που βιώνουμε δεν έχουν τέλος. Στην κάθε είδηση ότι μια γυναίκα δολοφονήθηκε, ουρλιάζουν σκέψεις ΦΤΑΝΕΙ, ΌΧΙ ΑΛΛΟ. Η ανάγκη να αντιδράσει η  κοινωνία  είναι πλέον ζωτικής σημασίας, είμαστε ακόμα μόνες. 14, σήμερα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η δολοφονία 48χρονης γυναίκας από τον 49χρονο σύζυγό της το βράδυ της Κυριακής, στην Πολίχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου και ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του. Αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που υπέδειξε ο 49χρονος όπου βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, επίσης αρμενικής καταγωγής. Το ζευγάρι έχει ένα γιο, περίπου 20 ετών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους.

Φωτογραφία: George Vitsaras

Πηγή: https://www.voria.gr/article/nea-ginekoktonia-sti-thessaloniki-skotose-tin-48chroni-sizigo-tou-stin-polichni?fbclid=IwAR316UjXWg00kj2E-Yuq93rCKeMNGKIvAOxeubmccgXCZ7FrNoycUZhIy0Q