Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα/ Προλογίζει η Κατερίνα Πράπα

Σήμερα το πρωί άλλη μία γυναίκα προστέθηκε στην μαύρη λίστα των δολοφονημένων, μια ακόμα γυναικοκτονία. Η πανδημία της έμφυλης βίας  φέρνει  στο φώς μεταλλάξεις που δεν μπορούμε πια να διαχειριστούμε. Ο δράστης στην ομολογία του ανέφερε “είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα”, αφού ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με το γνωστό μοτίβο. Είναι βέβαιο αν όχι καταδικασμένο ότι οι ζωές μας δεν έχουν καμία αξία. Σήμερα σιωπούμε, σήμερα θρηνούμε, σήμερα θέλουμε να μάθουμε το όνομα της.

Είναι η 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021

Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα μας, με έναν 40χρονο στη Λακωνία να ομολογεί τη δολοφονία της 36χρονης συζύγου του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/737989-nea-gynaikoktonia-40hronos-epnixe-ti-syzygo-toy?