Θεσσαλονίκη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό – 3ο πρόσωπο στο «κάδρο»

Αλιεύει η Στέλλα Σάμου

Η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, δέχεται απειλές για τη ζωή της όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της.

Μάλιστα, η νεαρή μένει σε φιλικά σπίτια και γύρω της υπάρχουν πάντα άνθρωποι όπως επεσήμανε ο Χρήστος Καραθανάσης μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, φέρεται να έχει αναγνωρίσει και τρίτο άτομο που εμπλέκεται στα όσα φρικτά έζησε στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, η κοπέλα έχει δώσει συνολικά τρεις καταθέσεις και φαίνεται πως έχει ξεδιαλύνει στο μυαλό της η κατάσταση με τους αστυνομικούς να της δείχνουν τέσσερις φωτογραφίες όπου αναγνώρισε τον έναν, ο οποίος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, στην τρίτη κατάθεση αναγνώρισε και δεύτερο άτομο, που είναι αδελφός του πρώτου αλλά και στο κάδρο μπήκε και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν μπορεί να αναγνωρίσει προς το παρόν.

Φως στην σοκαριστική υπόθεση αναμένεται να δώσουν και οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Το δεύτερο άτομο που αναγνώρισε θα κληθεί στη δικαιοσύνη μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί και αν βρεθεί κάτι θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα σχηματιστεί δικογραφία για ομαδικό βιασμό.

Πηγή: https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/548783-thessalonikh-apeiles-gia-th-zwh-ths-dexetai-h-24xronh-poy-kathggeile-biasmo-ndash-3o-proswpo-sto-kadro