Δικαστική νίκη για μάνα και κόρη – “Γλιτώσατε και το παιδί μου, όχι μόνο εμένα, σας ευχαριστώ πολύ!”

Γράφει η Αλεξία Τσούνη

Με μεγάλη χαρά δημοσιεύουμε σήμερα τα ευχάριστα νέα για την δικαστική δικαίωση 40χρονης μάνας και 16χρονης κόρης, σε άλλη μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που στήριξε το Μωβ πολύπλευρα.

Χτες 10/2/2022 το Γ’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου (άρθρο 333 παρ. 2β-α Π.Κ.), και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 8 μηνών με 3ετή αναστολή.

Η νεαρή γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα ανακούφισης μετά την ανακοίνωση της απόφασης και με τρεμάμενη φωνή μας είπε:

“Γλιτώσατε και το παιδί μου, όχι μόνο εμένα, σας ευχαριστώ πολύ!

Πιστέψτε με… Πόση ελευθερία νιώθω τώρα, αναπνέω!”

Πρόκειται για μια μακροχρόνια υπόθεση φρικτής ενδοοικογενειακής βίας που δημοσίευσε το Μωβ στις 28/4/2021 απευθύνοντας επείγουσα έκκληση οικονομικής υποστήριξης για τη νεαρή γυναίκα και την ανήλικη κόρη της (βλ. δελτίο τύπου: https://tomov.gr/2021/04/28/ekklisi-oikonomikis-ypostirixis/ * ΠΡΟΣΟΧΗ: σκληρές εικόνες).

Σχηματίζοντας με τα δάκτυλά τους μια καρδιά, και στέλνοντάς μας αυτή τη συγκινητική φωτογραφία, μάνα και κόρη ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους όλες και όλους εσάς για την συγκινητική σας ανταπόκριση, καθώς και την δικηγόρο κα Μάρθα Καζαντζίδου για τη νομική εκπροσώπηση.

Μάνα και κόρη μαζί, η μία για την άλλη, κι όλες μας για την καθεμιά… μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

Η αλληλεγγύη νίκησε και πάλι!

Ποτέ καμία μόνη!

Το Μωβ