Γλυκά Νερά: Σάλος με βίντεο λιμενικών που ειρωνεύονται και γελούν με τη δολοφονία της Καρολάιν

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Οι λιμενικοί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης σχολιάζουν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο.
Ενα βίντεο με λιμενικούς που κάνουν πλάκα μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι λιμενικοί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης σχολιάζουν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το ereportaz.gr, η τηλεδιάσκεψη έγινε από μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να γελούν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Το λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“» και γελάει…

Τέλος, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Πηγή: https://www.in.gr/2022/04/13/greece/glyka-nera-salos-vinteo-limenikon-pou-eironeyontai-kai-geloun-ti-dolofonia-tis-karolain/?