Η Τίνα Α. Μιχαηλίδου είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας-Συνέντευξη

Την συνέντευξη πήρε η Μαρία Αλούπη

Η Τίνα Α. Μιχαηλίδου είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας με πολλές ευαισθησίες. Αυτό φαίνεται που εδώ και 4 χρόνια έχει φροντίσει τον αείμνηστο μπαμπά της και Καθηγητή Καρδιολογίας Ανδρέα Π. Μιχαηλίδη, την αγάπη της για τους ασθενείς της, καθώς & τα βιβλία της που έχουθν κυκλοφορήσει με στόχο να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά.

Την έχουν αποκαλέσει ως η Γιατρός των πληγωμένων,καθώς απλόχερα χαρίζει το αληθινό της χαμόγελο σε όσους έχουν πονέσει μετά από έναν χωρισμό. Έχει περάσει & η ίδια από τοξική σχέση και γνωρίζει και η ίδια από πρώτο χέρι πόση δύναμη θέλει να σταθείς ξανά στα πόδια της.

Τα βιβλία της,αλλά & τα άρθρα της, υποστηρίζουν πολλοί αναγνώστες της ότι θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία και στα πανεπιστήμια,αλλά & να διδάσκει κ η ίδια ώστε να δίνει δύναμη στους μαθητές και στους φοιτητές.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και δική της collection όπου μέρος των εσόδων θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες.

Η Τίνα μας μίλησε σήμερα για όλα :

• Λίγες μέρες πριν τα 33 σου πώς νιώθεις ;
“Νιώθω πολύ περίεργα καθώς είναι και ένας χρόνος από τότε που “έφυγε” και ο μπαμπάς μου. Νιώθω πως έχω μεγαλώσει πολύ απότομα, αλλά δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τις επιλογές μου & έχω μάθει από τα λάθη μου. Βέβαια τα 33 είναι ένας αριθμός,σημασία έχει πόσο νιώθω εγώ και προσωπικά νιώθω 18 ακόμα.”

• Είσαι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, μιλάς για τον μπαμπά σου με συγκίνηση,αλλά και για την κλινική που έκανες πρακτική με δάκρυα.Τι κρατάς και τι αφήνεις;
“Aπό τον μπαμπά μου κρατάω όσα με δίδαξε και αφήνω πίσω μου τις τελευταίες μέρες που τον είδα διασωληνωμένο.Ποτέ δεν άντεχα να βλέπω διασωληνωμένους, με πείραζε πολύ αυτό.Από την κλινική μου κρατάω όλες εκείνες τις όμορφες αναμνήσεις που έχω με τους συναδέλφους μου & αφήνω λίγο το ότι έχουν αποχωρήσει συνάδελφοι από την κλινική,διότι θέλω να θυμάμαι την κλινική μου όπως την γνώρισα.”

• Είναι πολύ συγκινητικό να αποκαλείς την κλινική που έκανες πρακτική ως η κλινική μου
“Πέρασα 2.5 χρόνια σε αυτήν την κλινική, συνδθέθηκα με συναδέλφους και ασθενείς. Ακόμα και σήμερα τους σκέφτομαι όλους και νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της κλινικής.”

• Ξέρω ότι δεν θες να μιλάς πολύ για την πρακτική ή τον μπαμπά σου οπότε θα σε ρωτήσω για τα 10 χρόνια πορείας σου ως Relationship Blogger. 10 χρόνια επιτυχίας & πλέον και συγγραφέας. Πώς νιώθεις ;
“Tα συναισθήματα ανάμεικτα καθώς αυτά τα 10 χρόνια έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στο να χαμογελάσουν ξανά. Ήθελα να δείξω στους ανθρώποους ότι δεν πρέπει να στεναχωριούνται για τους πρώην & να φεύγουν από μια τοξική σχέση.”

• Η collection σου είναι γεμάτη ευαισθησίες.Μίλησέ μας για αυτήν την κολεξιόν
“Η κολεξιόν μου είναι η μεγάλη μου αγάπη καθώς θέλω να βοηθήσω εκείνους τους συλλόγους που βοηθάνε,στηρίζουν & φροντίζουν όλες εκείνες τις κακοποιημένες γυναίκες.”

Την Τίνα μπορείτε να την βρείτε στο site της μπορείτε να βρείτε όλα της τα social media,καθώς & τα βιβλία της,αλλά και την collection της :

Home